SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless nasıldır?

UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar Nova 5 kulaklığını aldım, araştırdım, çok hoşuma gitti. Ses ve mikrofon kalitesi çok net geldi. Çok iyi mi yapmışım satın alarak?

Güzel kulaklık. Aktif olarak kullanıyorum çok memnunum. CS2, WoW pvp, PUBG gibi oyunlarda çok kullandım ve memnun kaldım. Şu an aktif olarak BF6 oynuyorum, 10 metre ötenden yürüyen adamın sesini bile duyabiliyorsun. Özetle konforlu, kaliteli ve işlevsel bir kulaklık. 1 yıldır kullanıyorum memnunum ben. Hayırlı olsun pişman etmez.

Her hangi bir EQ ayarı yapmama gerek var mı hocam ? genelde PUBG oynamaktayım.

Bizzat kendim kullandım hatta bütün Nova'ları kullandım kulaklık konusunda Steelseries saplantım var biraz . CS:GO zamanında 27.000 eloya çıkmıştım mükemmel ses kastırır.
Oy süper o zaman vallahi hocam iyi ki sipariş vermişim
Nova 5

Herhangi bir EQ ayarı yapmama gerek var mı hocam? Genelde PUBG oynamaktayım.

Çoğu oyun için hazır ayar mevcut. Direkt hangi oyunu oynuyorsan o oyun için yapılmış hazır ayarı seçip oynayabilirsin elle uğraşmana gerek yok. Ben bu şekilde kullanıyorum. Mobil uygulaması da var bu arada, telefona bağlayıp kullanacaksan işine yarar App Store'da Arctis companion yaz çıkar.

Tamamdır hocam çok teşekkürler cevap verdiğiniz için iyi ki satın almışım Nova 5 kulaklığımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…