UnkownTecho
Uzman
Arkadaşlar Nova 5 kulaklığını aldım, araştırdım, çok hoşuma gitti. Ses ve mikrofon kalitesi çok net geldi. Çok iyi mi yapmışım satın alarak?
Çok teşekkür ederim Asahe Hocam.Mikrofonu Nova serisindeki tartışmasız en iyi mikrofon. Çok iyi kulaklıktır, hayırlı olsun.
Bizzat kendim kullandım hatta bütün Nova'ları kullandım kulaklık konusunda Steelseries saplantım var birazÇok teşekkür ederim Asahe Hocam.
FPS oyunlarında da çok rahat ses kastırır dimi ?
. CS:GO zamanında 27.000 eloya çıkmıştım mükemmel ses kastırır.Her hangi bir EQ ayarı yapmama gerek var mı hocam ? genelde PUBG oynamaktayım.Güzel kulaklık. Aktif olarak kullanıyorum çok memnunum. CS2, WoW pvp, PUBG gibi oyunlarda çok kullandım ve memnun kaldım. Şu an aktif olarak BF6 oynuyorum, 10 metre ötenden yürüyen adamın sesini bile duyabiliyorsun. Özetle konforlu, kaliteli ve işlevsel bir kulaklık. 1 yıldır kullanıyorum memnunum ben. Hayırlı olsun pişman etmez.
Oy süper o zaman vallahi hocam iyi ki sipariş vermişimBizzat kendim kullandım hatta bütün Nova'ları kullandım kulaklık konusunda Steelseries saplantım var biraz. CS:GO zamanında 27.000 eloya çıkmıştım mükemmel ses kastırır.
Herhangi bir EQ ayarı yapmama gerek var mı hocam? Genelde PUBG oynamaktayım.
Tamamdır hocam çok teşekkürler cevap verdiğiniz için iyi ki satın almışım Nova 5 kulaklığımı.Çoğu oyun için hazır ayar mevcut. Direkt hangi oyunu oynuyorsan o oyun için yapılmış hazır ayarı seçip oynayabilirsin elle uğraşmana gerek yok. Ben bu şekilde kullanıyorum. Mobil uygulaması da var bu arada, telefona bağlayıp kullanacaksan işine yarar App Store'da Arctis companion yaz çıkar.
Güvendim estağfurullah zaten Nova 5 aldımBana güvenmediniz ha... Gerçi bende kendime güvenmem @23783 daha bilgili bu konularda. Bende aslında ondan bilgi alıp size önermiştim Nova 5.