Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say
Üstün
Nova 7 su an Vatan'da 6300 TL uyelere ozel mobilden alisverislerde. O fiyata kacirmazdim sahsen. Iki urunun degerlendirmesine de buradan bakablirsin. HS80 bariz olarak ustun oldugu tek konu mikrofon.
Nova 7 su an Vatan'da 6300 TL uyelere ozel mobilden alisverislerde. O fiyata kacirmazdim sahsen. Iki urunun degerlendirmesine de buradan bakablirsin. HS80 bariz olarak ustun oldugu tek konu mikrofon.
Hocam HS35 vardı kırıldı HS55 serisindede aynı sorun var. Corsair'e biraz ön yargılıyım o yüzden. Ya da daha ucuz hesap Cloud 3'ten devam edeyim diyorum ama bende eski kulaklığımda sorun yaşamıştım. Nova 7 için mağaza ile görüştüm tek stok oldugunu soylediler itopyadada aynı fiyatmış oraya da bakacağım.
BlackShark v2 hyperspeed nasıldır?Nova 7 su an Vatan'da 6300 TL uyelere ozel mobilden alisverislerde. O fiyata kacirmazdim sahsen. Iki urunun degerlendirmesine de buradan bakablirsin. HS80 bariz olarak ustun oldugu tek konu mikrofon.
Son düzenleme:
Görkem Say
Üstün
Hocam HS35 vardı kırıldı HS55 serisindede aynı sorun var. Corsair'e biraz ön yargılıyım o yüzden. Ya da daha ucuz hesap Cloud 3'ten devam edeyim diyorum ama bende eski kulaklığımda sorun yaşamıştım. Nova 7 için mağaza ile görüştüm tek stok oldugunu soylediler itopyadada aynı fiyatmış oraya da bakacağım.
BlackShark v2 hyperspeed nasıldır?
Magaza ile internet calismasi farkli olabiliyor eger Itopya'da da yoksa internet uzerinden Vatan'dan alabilirsin. Cloud 3 genel olarak bu iki kulakligin seviyesinde degil bir de fazla problem oldugu soyleniyor. V2 Hyperspeed hakkinda bir bilgim yok.
Arctis Nova 5 oneririm.
@Görkem Say, Arctis Nova 5 alınır mı? Hocam? Dışarıda da kullanmak için alacağım 7 biraz daha yapılı duruyor kaba durur diye düşündüm internette de 5'in daha guncel oldugu soylenmis X versiyonunu alacağım PC ile uyum sorunu yokmuş ayrıca chatmix acayip büyük kolaylık sağlıyordu.
Görkem Say
Üstün
@Görkem Say, Arctis Nova 5 alınır mı? Hocam? Dışarıda da kullanmak için alacağım 7 biraz daha yapılı duruyor kaba durur diye düşündüm internette de 5'in daha guncel oldugu soylenmis X versiyonunu alacağım PC ile uyum sorunu yokmuş ayrıca chatmix acayip büyük kolaylık sağlıyordu.
Alinir ama 6000 TL civarini hak eden bir model degil. 5000 TL seviyelerine yakin indirimle yakalarsaniz olur tabi.
5200tl suanda.Alinir ama 6000 TL civarini hak eden bir model degil. 5000 TL seviyelerine yakin indirimle yakalarsaniz olur tabi.
Görkem Say
Üstün
5200 TL'ye alinir kesinlikle.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-