Ses olarak bir farkları var mı yoksa aynı teknolojiler mi hocam?

Ses olarak 7 bir tık daha iyi sanırım ama yazılımın güzelliği sayesinde aradaki farkı kapatırsın çok rahat. Ekolayzır yapmasınıda öğrendim ben o şekilde. Ses kalitesi mükemmel oluyor.

Hocam sanırım almışsın hayırlı olsun pişman olmazsın kesinlikle.
Ama hangi renk aldın bilmiyorum eğer beyaz aldıysan benim gibi pedleri çok sararıyor.

Ses olarak 7 bir tık daha iyi sanırım ama yazılımın güzelliği sayesinde aradaki farkı kapatırsın çok rahat. Ekolayzır yapmasınıda öğrendim ben o şekilde. Ses kalitesi mükemmel oluyor.

Hocam sanırım almışsın hayırlı olsun pişman olmazsın kesinlikle.
Ama hangi renk aldın bilmiyorum eğer beyaz aldıysan benim gibi pedleri çok sararıyor.
Beyaz satın aldım hocam sistemim beyaz olduğundan dolayı çok titiz kullanıcam :D
Tak-Çalıştır yaptığında bile Nova 5 kulaklığın mikrofon kalitesi mükemmel geldi kulağıma.
Ses olarakta hiç bir ayar yapmadan fabrika ayarlarıyla oynayınca bile mükemmel ses veriyor youtube'den izlediğim videolar kadarıyla.

Diyelim ki çok uzun ilerleyen zamanlarda sararma olmaya başladı o zaman ped nereden temin edebilirim hocam bilgin var mı?

Yoğun kullanımda 1 ay içide sararmaya başlar hocam temin edebileceğimiz bir yer şu an yok SteelSeries'e mail atarsanız yardımcı olurlar mı bilmem. Arctis modeli için satılanlar var ama Nova'ya sanırım uyumlu olmuyormuş. Ama yine de dert etmeyin derim sararması sadece kötü görüntü yapıyor.