bruksel89

Uzman
Merhaba arkadaşlar iyi Sosyaller.

Oyuncu kulaklığı arayışım var. İki kulaklık arasında kaldım.

SteelSeries Arctis Nova Pro kablolu mu?
SteelSeries Arctis Nova 5 mi?

İki kulaklığın ses kalitesi aynı mı? Oyun dışında müzik dinlemeyi falan seviyorum. Nova Pro kablolu olduğu için sadece bilgisayarda kullanacağım. Nova 5 ise telefonda kullanma durumum var. Ama ses kalitesi anlamında çekincem var. Yardımcı olur musunuz?

Nova Pro'nun ses frekans aralığı daha iyi, ses performansı olarak biraz daha iyi olacaktır haliyle. Nova 5'in ise mikrofonu bir tık daha iyi diyebiliriz. İsteklerinize göre tercih yapın, kablosuz istiyorsanız Nova Pro'nun zaten kablosuzu uçmuş fiyat olarak, mecbur Nova 5 alacaksınız o durumda.

Nova Pro'nun ses frekans aralığı daha iyi, ses performansı olarak biraz daha iyi olacaktır haliyle. Nova 5'in ise mikrofonu bir tık daha iyi diyebiliriz. İsteklerinize göre tercih yapın, kablosuz istiyorsanız Nova Pro'nun zaten kablosuzu uçmuş fiyat olarak, mecbur Nova 5 alacaksınız o durumda.
Hocam aslında kablosuza geçmek istiyorum. Hali hazırda cloud 2 var. Çok zararı yok ama ses performansı iyi bir şey olsun istiyorum. Nova pro wireless kısa süre kullandım. Sadece fiyatı abartı olduğu için iade etmiştim. Konforu çok iyi olduğu için kablolu modelini mi alsam dedim ama kablodan da kurtulmak istiyorum. Nova 5 ses anlamında tatminkar olur mu kestiremiyorum.