SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless için kulaklık pedi ve kafa bandı nerede bulunur?

https://www.trendyol.com/fobun/stee...klik-pedi-uyumlu-kulaklik-yastigi-p-382078321 fobun marka al. kaliteli kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• ddddd.webp
    390,8 KB · Görüntüleme: 28

Deri de kullandım. Hem çok terletiyor hem de gereksiz dış dünyayla iletişimi kesiyor. Kadife zaten yakıyor sıcaktan kaşındırıyor. Ama kumaş hem hafif hem rahat sesi deri kadar olmasa da yeterince kesiyor. Kumaştan devam ya. Deri kullamak akıl işi değil. Bulabilirsen kumaş kesinlikle al.

İstersen uyumlu mu değil mi satıcıya sor.

Bir sorayım hocam eğer uyumlu değil derse Nova pro wireless için bildiğin bir kulaklık pedi var mıdır ?

Nova 5'in kafa bandı uyumlu olur ama kalitesi kötü ama Nova 7'nin kafa bandı biraz daha benzer ve daha kaliteli.

Nova Pro ile Nova Pro Wireless farklı deniliyor ben de anlamadım bu işi.
Farklı hocam ölçüleri.

Amazon'dan al uymazsa iade
Olmayacak şeyi almaya gerek yok.

Bence uyumludur. Nova 1 uyumlu yazmışlar Nova Pro'ya da uyar sor yine. Bildiğim yok şu an.
Nova 1 3 4 5 7 Wired pro aynı ölçülere sahip lakin wireless pro nun ölçüsü farklı
Ve ayrıca fobun eski artics lerle uyumlu hiç uğraşmaya gerek yok jetkilik in stoğunu beklemek en mantıklısı.

Jetklik ne zaman stok yeniliyor hocam bilgin var mı ? Bugün 2 tane batarya sipariş verdim her ihtimale karşı yedek olarak tutacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…