- Makaleler
- 5
Arkadaşlar selamlar,
Steelseries GG uygulaması açılmıyor. Ne yapabilirim?
Steelseries GG uygulaması açılmıyor. Ne yapabilirim?
Ek olarak belirteyim. Normal silip kurmamla düzelmedi, Revo Uninstaller kullanarak bir daha sildim kurdum, düzeldi garip bir şekilde.Şimdi yedekleme işini çözüp yedekleme yap ilk iş olarak ekolayzır ayarlarından sonra. Daha sonra onu klase et, elinde dursun. Sorun çıkartınca hop anında yedeği çekersin, uğraşmazsın. Çünkü çıkartacaktır, hiç güven olmaz GG uygulamasına.
Kronik bende de açılmıyor bazen. Kendi kendine düzeliyor daha sonra anlamadığım şekilde. Şu yöntemi dener misin? Belki faydası olur. Açılırsa 93.0.0 güncellemesi çıkmış, onu da yap istersen.
Kronik bende de açılmıyor bazen. Kendi kendine düzeliyor daha sonra anlamadığım şekilde. Şu yöntemi dener misin? Belki faydası olur. Açılırsa 93.0.0 güncellemesi çıkmış, onu da yap istersen.
Kulaklığım SteelSeries değil.Steelseries GG uygulaması nedeniyle kulaklıktan vazgeçmeyi düşündünüz mü? Şahsen ben tekrar Steelseries kulaklık almam gibi geliyor bana.
Abi 6-7 tane kulaklığa, hoparlöre ekolayzerim vardı. Ekolayzer ayarlarımı dosya olarak tutuyor mu? O dosyayı yedekleyim.Muhtemelen. Sıkıntı olur mu senin için? En azından çalıştırmış olur, en güncel sürümünü yüklemiş olursun. Eğer bu yöntem iş yararsa ekolayzır ayarlarının ekran görüntüsünü alır, bir daha yaparsa uğraşmadan direkt girersin kendi ayarlarını.
Ama sadece sende olmuyor bilgin olsun, bende yaşıyorum arada. Bende kendi kendine açılıyor, kafasına göre takılıyor. Ama bu yöntemi denemeye gerek kalmadı hiç, elimin altında tutuyordum bu çözümü. Ne olur, ne olmaz diye.
AppData klasörünü yedeklemiştim. Maalesef işe yaramadı, silip tekrar kurdum. Şu an çalışıyor, sorunsuz bir şekilde.Daha önce hiç kullanamadım, hiç yedeklemedim. Daha önce yedeklendin mi acaba sen? Benim bildiğim profilleri tutuyor bir yerde, ama nerede işte.Benim kulaklığı dümdüz kullanıyorum. Lakin şöyle bir şey gördüm, buna da bir bakar mısın?
Eki Görüntüle 178662
AppData klasörünü yedeklemiştim. Maalesef işe yaramadı, silip tekrar kurdum. Şu an çalışıyor, sorunsuz bir şekilde.
Ek olarak belirteyim. Normal silip kurmamla düzelmedi, Revo Uninstaller kullanarak bir daha sildim kurdum, düzeldi garip bir şekilde.Şimdi yedekleme işini çözüp yedekleme yap ilk iş olarak ekolayzır ayarlarından sonra. Daha sonra onu klase et, elinde dursun. Sorun çıkartınca hop anında yedeği çekersin, uğraşmazsın. Çünkü çıkartacaktır, hiç güven olmaz GG uygulamasına.