UnkownTecho

Uzman
SteelSeries Nova 5’e geçtim, ses kalitesi ve oyun performansı efsane.

Bilgiendirme: Sonar > Engine kısmına girip kulaklığını seç, altta Volume Limiter var onu kapat. Ben açık bıraktığım için ses istediğim gibi gelmiyordu, kapatınca fark inanılmaz oldu.

Gerçekten iyi ki almışım, bilmeyenler için paylaşmak istedim.

Gerçekten 10 numara kulaklık. 1 senedir kullanıyorum, çok memnunum. Her oyun için hazır ses ayarları olması da büyük avantaj. EQ'dan anlamayanlar için güzel nimet. BF6 oynuyorum mesela, direkt hazır sesi seçip devam ediyorum, poe 2 için ayrı, CS2, WoW için ayrı vs. Hafif, terletme / ağrı yapmıyor. Şarjı makul.

Gerçekten 10 numara kulaklık. 1 senedir kullanıyorum, çok memnunum. Her oyun için hazır ses ayarları olması da büyük avantaj. EQ'dan anlamayanlar için güzel nimet. BF6 oynuyorum mesela, direkt hazır sesi seçip devam ediyorum, poe 2 için ayrı, CS2, WoW için ayrı vs. Hafif, terletme / ağrı yapmıyor. Şarjı makul.
Her hangi bir terletme gibi söz konusu değil hocam söylediğiniz gibi on numara kulaklık yapmışlar resmen.
Güle güle kullanın hocam :love:

Güzel kulaklık, ancak aynı fiyat bandında ROG pelta var. Genel olarak daha iyi bir kulaklık. Bende pelta alacağım sanırım.

Birader pelta kullanıyor, konfor olarak kesinlikle pelta ama ses konusunda beni tatmin etmedi. Özellikle CS'de sesleri net duyabilmem için ses seviyesini %85-90 civarına almam gerekiyor. Nova'da böyle bir durum yaşamadım. Son sese alamıyorsun bile bangır bangır ses veriyor. Hangisini alırsan al pişman etmez nasılsa.

Birader pelta kullanıyor, konfor olarak kesinlikle pelta ama ses konusunda beni tatmin etmedi. Özellikle CS'de sesleri net duyabilmem için ses seviyesini %85-90 civarına almam gerekiyor. Nova'da böyle bir durum yaşamadım. Son sese alamıyorsun bile bangır bangır ses veriyor. Hangisini alırsan al pişman etmez nasılsa.

Mikrofon konusunda ikisi de çok iyi, pelta bir tık daha iyi. Size şöyle diyeyim yıllarca Soundcore Q10 ve JBL kulaklıkları ile CS falan oynadım ben. Çok rekabetçi oynayan birisi değilim zaten. Yani oynarım ama çok ciddi oynamadığım için yeteceğini düşünüyorum ikisinde de. Ancak genel olarak pelta biraz daha premium.

Mikrofon konusunda ikisi de çok iyi, pelta bir tık daha iyi. Size şöyle diyeyim yıllarca Soundcore Q10 ve JBL kulaklıkları ile CS falan oynadım ben. Çok rekabetçi oynayan birisi değilim zaten. Yani oynarım ama çok ciddi oynamadığım için yeteceğini düşünüyorum ikisinde de. Ancak genel olarak pelta biraz daha premium.

İki kulaklığa da sahip olduğum ve deneyimleme fırsatım olduğu için dediğim gibi, pelta konfor olarak net önde, yazılımdaki ayar çeşitliliği, 100'den fazla oyun için hazırlanmış ses ayarları, detaylı EQ ve mikrofon ayarları vs. sebebiyle Nova daha önde, mikrofonları ikisinin de başarılı, nova bir tık daha hafif. Hangisini alırsan al memnun kalırsın. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu şekilde denemeni tavsiye ederim.

1761858764226.webp

Nova'nın her serisi iyidir demem ama Nova 5 ile Nova 7 mükemmel.

İki kulaklığa da sahip olduğum ve deneyimleme fırsatım olduğu için dediğim gibi, pelta konfor olarak net önde, yazılımdaki ayar çeşitliliği, 100'den fazla oyun için hazırlanmış ses ayarları, detaylı EQ ve mikrofon ayarları vs. sebebiyle Nova daha önde, mikrofonları ikisinin de başarılı, Nova bir tık daha hafif. Hangisini alırsan al memnun kalırsın. Şimdiden hayırlı olsun.

Hazır ses ayarları Pelta'da olması lazım. Nova'nın yazılımı çok bloatware deniyor bir de öyle bir sorunu var.