UnkownTecho
Uzman
Sonar programında hiç bir problem yaşamadım.
Mükemmel bir uygulama ve kulaklık.
Mükemmel bir uygulama ve kulaklık.
Bende kulaklık bakıyorum da warzone ve apex tarzı oyunlarda net ses ayırt edebiliyor musunuz ve adamın hangi katta ne tarafta olduğunu falanSteelSeries Nova 5’e geçtim, ses kalitesi ve oyun performansı efsane.
Bilgiendirme: Sonar > Engine kısmına girip kulaklığını seç, altta Volume Limiter var onu kapat. Ben açık bıraktığım için ses istediğim gibi gelmiyordu, kapatınca fark inanılmaz oldu.
Gerçekten iyi ki almışım, bilmeyenler için paylaşmak istedim.
Efsane duyuyosun hemde hocam hiç abartmıyorum EQ ayarlarını da yapıp kendine göre arkana yaslan.Bende kulaklık bakıyorum da warzone ve apex tarzı oyunlarda net ses ayırt edebiliyor musunuz ve adamın hangi katta ne tarafta olduğunu falan
Hocam discord'da mikrofon kulakligin sesini aliyor. Surekli bir sorun yasiyorum. Boyle bir probleminiz var mi? Ayarlariniz nedir?Efsane duyuyosun hemde hocam hiç abartmıyorum EQ ayarlarını da yapıp kendine göre arkana yaslan.
Hocam ben kulaklığı kuzenime sattım.Hocam discord'da mikrofon kulakligin sesini aliyor. Surekli bir sorun yasiyorum. Boyle bir probleminiz var mi? Ayarlariniz nedir?
Ben de garantiye gönderiyorum. C3 mü daha iyi hocam Nova 5 mi size göre.Hocam ben kulaklığı kuzenime sattım.
Şuan güncel olarak Cloud 3 Wireless kullanmaktayım.
hocam ben böyle bir problem yaşamamıştım.
Hocam nova 5 ilk başlarda çok beğeniyodum fakat sonradan tuhaf gelmeye başladı.Ben de garantiye gönderiyorum. C3 mü daha iyi hocam Nova 5 mi size göre.
Hocam Nova 5 ilk başlarda çok beğeniyordum fakat sonradan tuhaf gelmeye başladı.
Cloud 3 açık ara önde ve aşırı iyi kulaklık C3 Wireless hocam öneririm kesinlikle.
Hocam Nova Pro aldim. Sorun cozuldu herhalde. Incelemesini atarim.