Hocam kablosu çok sert. Kaba bir kablo. Uzun fakat yani sen mouse'u sağa çekip elini çektin diyelim. O yine tek başına mouse'u haraket ettirebiliyor. Mouse 50 gramsa kabloyla birlikte 100 grammış gibi bir his veriyor anlatabildim mi?
Hocam kablosu çok sert. Kaba bir kablo. Uzun fakat yani sen fareyi sağa çekip elini çektin diyelim. O yine tek başına fareyi hareket ettirebiliyor. Mouse 50 gramsa kabloyla birlikte 100 grammış gibi bir his veriyor anlatabildim mi?
Evet böyle daha anlaşılır oldu. Hafif mouselarda oluyor genelde o şu an Corsair Katar Pro kullanıyorum onda da dediğiniz gibi. Ana konuya gelirse anladığım kadarıyla Type-C soketleri sağlam tutuyor. Peki furycube G3 nasıldır?
Furycube G3 Kablosuz Mouse ile yüksek hassasiyet ve akıcı kontrol deneyimi yaşayın. E-spor seviyesinde performans, düşük gecikme, uzun pil ömrü ve ergonomik tasarım. Oyun, FPS ve günlük kullanım için ideal kablosuz gaming mouse.
Evet böyle daha anlaşılır oldu. Hafif mouselarda oluyor genelde o şu an Corsair Katar Pro kullanıyorum onda da dediğiniz gibi. Ana konuya gelirse anladığım kadarıyla Type-C soketleri sağlam tutuyor. Peki furycube G3 nasıldır?
Furycube G3 Kablosuz Mouse ile yüksek hassasiyet ve akıcı kontrol deneyimi yaşayın. E-spor seviyesinde performans, düşük gecikme, uzun pil ömrü ve ergonomik tasarım. Oyun, FPS ve günlük kullanım için ideal kablosuz gaming mouse.