Dayanıklılar. Ben ATK A9 Pro kullanıyorum fakat kablosu o kadar sert ki kablolu kullanmakta zorluk çekiyorum. Gevşek ve rahat bir kablo lazım.Sağa sola hızlı çevirdiğimde soket yerinden oynamaz mı? Type-C soketler o kadar dayanıklı değildir ya.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
DeadlyMania7 75
Bilgin
Dayanıklılar. Ben ATK A9 Pro kullanıyorum fakat kablosu o kadar sert ki kablolu kullanmakta zorluk çekiyorum. Gevşek ve rahat bir kablo lazım.
Kablolu mu kullanıyorsunuz?
DeadlyMania7 75
Bilgin
Hayır şarjı bittiği zaman kablolu kullanmak zorunda kalıyorum ama zorlanıyorum. Mouse'u serbest bırakmıyor kablosu çok dayanıklı ve sert bir kablo.
DeadlyMania7 75
Bilgin
Hayır şarjı bittiği zaman kablolu kullanmak zorunda kalıyorum ama zorlanıyorum. Fareyi serbest bırakmıyor kablosu çok dayanıklı ve sert bir kablo.
Serbest bırakmıyor derken nasıl yani kablosu kısa mı kalıyor? Yoksa sert olduğu için sağ-sol mu yaptırtmıyor
Hocam kablosu çok sert. Kaba bir kablo. Uzun fakat yani sen mouse'u sağa çekip elini çektin diyelim. O yine tek başına mouse'u haraket ettirebiliyor. Mouse 50 gramsa kabloyla birlikte 100 grammış gibi bir his veriyor anlatabildim mi?Serbest bırakmıyor derken nasıl yani kablosu kısa mı kalıyor? Yoksa sert olduğu için sağ-sol mu yaptırtmıyor
DeadlyMania7 75
Bilgin
Hocam kablosu çok sert. Kaba bir kablo. Uzun fakat yani sen fareyi sağa çekip elini çektin diyelim. O yine tek başına fareyi hareket ettirebiliyor. Mouse 50 gramsa kabloyla birlikte 100 grammış gibi bir his veriyor anlatabildim mi?
Evet böyle daha anlaşılır oldu. Hafif mouselarda oluyor genelde o şu an Corsair Katar Pro kullanıyorum onda da dediğiniz gibi. Ana konuya gelirse anladığım kadarıyla Type-C soketleri sağlam tutuyor. Peki furycube G3 nasıldır?
Furycube G3 Kablosuz Mouse
Furycube G3 Kablosuz Mouse ile yüksek hassasiyet ve akıcı kontrol deneyimi yaşayın. E-spor seviyesinde performans, düşük gecikme, uzun pil ömrü ve ergonomik tasarım. Oyun, FPS ve günlük kullanım için ideal kablosuz gaming mouse.
Mouse önerisi yapamayacağım hocam. Kalite olarak A9 Plus önerebilirim üstüne 500 daha koyup alabiliyorsunuz.Evet böyle daha anlaşılır oldu. Hafif mouselarda oluyor genelde o şu an Corsair Katar Pro kullanıyorum onda da dediğiniz gibi. Ana konuya gelirse anladığım kadarıyla Type-C soketleri sağlam tutuyor. Peki furycube G3 nasıldır?
![]()
Furycube G3 Kablosuz Mouse
Furycube G3 Kablosuz Mouse ile yüksek hassasiyet ve akıcı kontrol deneyimi yaşayın. E-spor seviyesinde performans, düşük gecikme, uzun pil ömrü ve ergonomik tasarım. Oyun, FPS ve günlük kullanım için ideal kablosuz gaming mouse.mecmonkey.com
DeadlyMania7 75
Bilgin
Kabloyla kullan?
Söylenmiş zaten. Micro USB'yi kırman daha kolay.
Type-C dayanıksız değil. Çekiştirmediğin sürece kıramazsın.
Hocam bu bütçede kablosuz olup kablolu kullanılabilecek büyük mouse ne var? Furycube G3 küçük geldi
Çorba olmuş konu
. Type-C soketi kırman için sağa sola hayvan gibi sallaman lazım. Hem kablosuz niye kullanmıyorsun?
meyergaming.com
Bütçe çıkar mı?
Hocam bu bütçede kablosuz olup kablolu kullanılabilecek büyük mouse ne var? Furycube G3 küçük geldi
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g]
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!
meyergaming.com
Bütçe çıkar mı?