SteelSeries Rival 3 nasıldır?

Dediğim gibi şans işi ama bir tanıdığımda daha iyi bir SS modeli vardı onda da scroll problemleri yaşanmıştı. Daha güzel bu fiyat civarında önerileriniz varsa değerlendirebilirim. Sipariş iptal talebi gönderdim.

6 senedir masaüstü kullanıyorum rampage, razer ve asus marka 3 farklı mouse kullandım 1-2 yıl içerisinde hepsinde scroll problemi oldu. Aerox 5 kullanıyorum 2. yıldayız hala bir sorun yok mouse'ta. Tamamen şans işi, her markada olan bir problem.

Evet dediğiniz gibi biraz şans ama çoğu kişi bu problemleri yaşıyorsa sorun vardır. O yüzden iptal ettim direkt.

Razer Cobra daha iyi.
Düşünülebilir.

Rival 3 bende kullanıyorum bende sorun çıkmadı ama önermem daha iyileri bulunur aynı fiyatlarda.

3 arkadaş zamanında rival 3 almıştık, üçümüz de 3 yıl civarı sorunsuz kullandık, sonra ben rival 5 e geçtim, diğerleri 2 yıldır daha kullanıyor ve hala sorunsuz çalışıyor. Ben de tuş sayısı artsın diye değiştirmiştim. Rival 5 de de hiç sorun yaşamadım.

Evet dediğiniz gibi biraz şans ama çoğu kişi bu problemleri yaşıyorsa sorun vardır. O yüzden iptal ettim direkt.

Düşünülebilir.
Eliniz çok büyük değilse ve claw/palm arası bir tutuşa sahipseniz Cobra hakkında sorularınızı alabilirim. Elimin altında şu an. Ben de önerecektim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…