Dediğim gibi şans işi ama bir tanıdığımda daha iyi bir SS modeli vardı onda da scroll problemleri yaşanmıştı. Daha güzel bu fiyat civarında önerileriniz varsa değerlendirebilirim. Sipariş iptal talebi gönderdim.Hocam bende ve arkadaşımda Rival 3 var ve bu scroll sorununu 2-3 yıllık kullanımımda yaşamadım. Bu arada bunu alma sebebim fiyatı o zamanlar bir mağaza kapanıyor diye sudan ucuza düşmüştü. Şu an da yaşadığım tek sorun 2 farenin de kaplaması söküldü o bakımdan yetersiz geldi bana. Bu arada bu dediğiniz sorunu ben yaşamadım diye yaşanmayacak gibi bir durum demiyorum yanlış anlaşılmasın tamamen kendi deneyimim bu. Bunlara ek olarak LED'ler aşırı ısınıyor ve yazın terleme yapıyor bu yüzden kapatıyorum.
Eki Görüntüle 100677
Detaylar
Kim cevapladı?6 senedir masaüstü kullanıyorum rampage, razer ve asus marka 3 farklı mouse kullandım 1-2 yıl içerisinde hepsinde scroll problemi oldu. Aerox 5 kullanıyorum 2. yıldayız hala bir sorun yok mouse'ta. Tamamen şans işi, her markada olan bir problem.SS mouselarda scroll problemini 10 kullanıcıdan 9'u yaşıyor. Sorunsuz gelirse şanslısınız. Ben onlarca SS mouse kullanan kişi gördüm. Kendimde 5 tane sıfır SS mouse kullandım. Hepsinde scroll bir zaman sonra gitti.
Evet dediğiniz gibi biraz şans ama çoğu kişi bu problemleri yaşıyorsa sorun vardır. O yüzden iptal ettim direkt.6 senedir masaüstü kullanıyorum rampage, razer ve asus marka 3 farklı mouse kullandım 1-2 yıl içerisinde hepsinde scroll problemi oldu. Aerox 5 kullanıyorum 2. yıldayız hala bir sorun yok mouse'ta. Tamamen şans işi, her markada olan bir problem.
Düşünülebilir.
Razer cobra aldım daha iyi.
Yakar
Uzman
3 arkadaş zamanında rival 3 almıştık, üçümüz de 3 yıl civarı sorunsuz kullandık, sonra ben rival 5 e geçtim, diğerleri 2 yıldır daha kullanıyor ve hala sorunsuz çalışıyor. Ben de tuş sayısı artsın diye değiştirmiştim. Rival 5 de de hiç sorun yaşamadım.
pawEn
Üstün
Eliniz çok büyük değilse ve claw/palm arası bir tutuşa sahipseniz Cobra hakkında sorularınızı alabilirim. Elimin altında şu an. Ben de önerecektim.Evet dediğiniz gibi biraz şans ama çoğu kişi bu problemleri yaşıyorsa sorun vardır. O yüzden iptal ettim direkt.
Düşünülebilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla çok hafif bir mouse o yüzden fiyatı sonuna kadar hak ediyor.Eliniz çok büyük değilse ve claw/palm arası bir tutuşa sahipseniz Cobra hakkında sorularınızı alabilirim. Elimin altında şu an. Ben de önerecektim.
SF26
Üstün
Hafiflik bir etmen değil, etmen olsa bile en önemlisi değil. Sensör/MCU/Coating gibi etmenleri var.Valla çok hafif bir mouse o yüzden fiyatı sonuna kadar hak ediyor.