Eliniz çok büyük değilse ve claw/palm arası bir tutuşa sahipseniz Cobra hakkında sorularınızı alabilirim. Elimin altında şu an. Ben de önerecektim.
Uzun götürsün bana yeter. Elim büyük değil yüksek ihtimalle elime tam oturur. Kaliteliyse sorun yok.

Hafiflik bir etmen değil, etmen olsa bile en önemlisi değil. Sensör/MCU/Coating gibi etmenleri var.
Sizce Cobra nasıldır?

N11'den kuponla birlikte 690 TL'ye Rival 3 aldım. Sizce nasıldır? Uzun vadede sıkıntı yaratır mı?
Alma; soyuluyor ve tekerleği içe göçüyor, kablosu kısa, çok küçük (eliniz küçükse problem olmayabilir, öyle söylemişsiniz) gerek yok farklı modellere bak.

Biraz konu dışı olabilir1 hafta oldu sistemi toplayalı bende oyuncu fare arayışındayım. Elimin yüksekliği 18cm yatay olarak da 8 8.5 cm arası fare tutuş şeklin ise claw grip şeklindedir. Bu ölçülere ve tutuş şekline göre önerebileceginiz fare var mı bütçe 1000 1500 TL arası ve bir de Temu da güzel sağlam fareler varsa da olur.

Biraz konu dışı olabilir1 hafta oldu sistemi toplayalı bende oyuncu fare arayışındayım. Elimin yüksekliği 18cm yatay olarak da 8 8.5 cm arası fare tutuş şeklin ise claw grip şeklindedir. Bu ölçülere ve tutuş şekline göre önerebileceginiz fare var mı bütçe 1000 1500 TL arası ve bir de Temu da güzel sağlam fareler varsa da olur.
Yeni konu açabilirsin dostum kısa sürede yardımcı olunuyor :thumbsup: Benim konuya bakıyorsun bu arada ben de tam karar kılamadım :D

Yeni konu açabilirsin dostum kısa sürede yardımcı olunuyor :thumbsup: benim konuya bakıyorsun bu arada ben de tam karar kılamadım :D

Bende konu açtım reis de öyle dolaşırken görünce bende yazayım dedim :D kusura bakma reisim vallahi bulursan bana da haber etsene kral ne sıkıntılı iş sağlam güzel kronik sorunu olmayan fare bulmak :D

Bende konu açtım reis de öyle dolaşırken görünce bende yazayım dedim :D kusura bakma reisim vallahi bulursan bana da haber etsene kral ne sıkıntılı iş sağlam güzel kronik sorunu olmayan fare bulmak :D
Kusura bakacak bir şey yok yahu bakmak yasak değil, yani insanlar da faydalansın diye var zaten. Bir iki model var aklımda yine konu açmayı düşünüyorum, haber vereyim fakat tutuş şekillerimiz pek uymuyor gibi; ben büyük fare arıyorum sen daha orta boy gibi aynı farelerde tatmin olur muyuz bilemeyeceğim.