Bütçe
1.000 TL

eke

Çalışkan
Bütçem 1.000 TL, çok az yükseltebilirim. Mouse gibi bileşenlerden fazla anlamam, bu iki model karşıma çıktı. Hangisini tercih ederseniz? Bildiğiniz daha iyi bir model var mı?

Bütçeyi maksimum ne kadar artırabilirsiniz?
Rival 3 zayıf bir model, kronik sorunları mevcut.
G402 de çok eski ve ağır bir mouse.
İkisi de alınmaz. SteelSeries Prime Plus bakabilirsiniz bu bütçede.

Prime Plus da eski bir model değil mi hocam bilmiyorum birkaç konuya baktım her yerden bir marka fırlıyor herkes bir şey öneriyor bende ne yapacağımı anlamadım. :D

Bütçeyi maksimum ne kadar artırabilirsiniz?
Rival 3 zayıf bir model, kronik sorunları mevcut.
G402 de çok eski ve ağır bir mouse.
İkisi de alınmaz. SteelSeries Prime Plus bakabilirsiniz bu bütçede.

Bizim BİM'e Razer cobra gelmiş fiyatı 1350 lira sizce onun bir gideri var mı?

Prime Plus da eski bir model değil mi hocam bilmiyorum birkaç konuya baktım her yerden bir marka fırlıyor herkes bir şey öneriyor bende ne yapacağımı anlamadım. :D

Bizim BİM'e Razer cobra gelmiş fiyatı 1350 lira sizce onun bir gideri var mı?
Prime Plus 2021 yılında çıkış yaptı bildiğim kadarıyla, evet nispeten biraz eski bir mouse ama G402 gibi tarihi eser değil en azından. G402, 2014 senesinde çıktı.
Rival 3'teki gibi kronik sorunlar da yok Prime Plus modelinde.
Razer Cobra scroll problemlerini saymazsak fena bir mouse değil ama o kadar verilmez bence. İndirime girince Fantech Helios 2 alınabiliyor o paraya.
Bütçe artıyorsa İyzico ve Parolapara indirimleriyle Helios 2, artmıyorsa da Steelseries Prime Plus alın geçin derim.

Prime Plus 2021 yılında çıkış yaptı bildiğim kadarıyla, evet nispeten biraz eski bir mouse ama G402 gibi tarihi eser değil en azından. G402, 2014 senesinde çıktı.
Razer Cobra scroll problemlerini saymazsak fena bir mouse değil ama o kadar verilmez bence. İndirime girince Fantech Helios 2 alınabiliyor o paraya.
Bütçe artıyorsa İyzico ve Parolapara indirimleriyle Helios 2, artmıyorsa da Steelseries Prime Plus alın geçin derim.
Razer cobrayı alıcaktım fiyatını sorduğumda kadın bana 699 tl dedi kasadan baktı 2. Gün gittiğimde fiyatı 1350 dedi başka biri dün farklı fiyat söylendiğini dediğimde zam gelmiştir dedi bugün tekrar uğrayacağım sizce 699 tl olursa almalımıyım ?

İyzico ve parolpara için 18 yaş üstü olmak gerekiyor değilmi 5 ayla tutturamıyorum herhalde

Claw air nexus v1 modelide gözüme çarptı fiyatına göre fazla özellik sunuyor gibi sizce iyi bir opsiyonelmi ?

Son düzenleme:
Razer Cobra'yı alıcaktım, fiyatını sorduğumda kadın bana 699TL dedi kasadan baktı, 2. gün gittiğimde fiyatı 1350 dedi başka biri dün farklı fiyat söylendiğini dediğimde zam gelmiştir dedi bugün tekrar uğrayacağım sizce 699 tl olursa almalı mıyım ?

İyzico ve parolpara için 18 yaş üstü olmak gerekiyor değil mi, 5 ayla tutturamıyorum herhalde.
699TL'ye kesinlikle alınır ama yanlış fiyat söylemişlerdir muhtemelen, o fiyata satacaklarını sanmam. O fiyata Cobra verirlerse kesinlikle alabilirsiniz ama.
Bİldiğim kadarıyla İyzico'da telefon numarası ile hesap açılabiliyor ve kampanyayı kullanmak için 18 yaş sınırı yok. Ama Parolapara'da 18 yaş ve üzeri olmanız gerekiyordu sanırım.
Claw air nexus v1 modelide gözüme çarptı fiyatına göre fazla özellik sunuyor gibi sizce iyi bir opsiyon mu?
Prime Plus'un sensörü vs daha iyi o modelden. Prime Plus daha iyi bir tercih olur bence.

699TL'ye kesinlikle alınır ama yanlış fiyat söylemişlerdir muhtemelen, o fiyata satacaklarını sanmam. O fiyata cobra verirlerse kesinlikle alabilirsiniz ama.
Bildiğim kadarıyla Iyzico'da telefon numarası ile hesap açılabiliyor ve kampanyayı kullanmak için 18 yaş sınırı yok. Ama Parolapara'da 18 yaş ve üzeri olmanız gerekiyordu sanırım.

Prime Plus'un sensörü vs daha iyi o modelden. Prime Plus daha iyi bir tercih olur bence.

Sağ olun cobra olmazsa sanırım Prime alacağım bir bakayım daha öneri gelir mi sanırım aklımdan Rival 3'ü ve G402'yi sildim tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.

Bütçem 1.000 TL, çok az yükseltebilirim. Mouse gibi bileşenlerden fazla anlamam, bu iki model karşıma çıktı. Hangisini tercih ederseniz? Bildiğiniz daha iyi bir model var mı?
iki mauseyide kullandım g3 beğenmedim iade etmiştim ele tam oturmuyor şuan g402 kullanıyorum gayet güzel eski olabilir fakat çok güzel bir mause

Rival 3 kronik sorunlu. Kendim bu modeli kullanıyorum 1 yıldır, şu anda bir problemi yok ancak ileride bana da sorun çıkartabilir. Biraz şans işi. Ne zaman patlak vereceği değişkenlik gösteriyor. Tasarım olarak çok beğendiğim bir mouse ama keşke kronik sorunlu olmasaydı işte... Bence de arkadaşın attığı gibi SS Prime en mantıklı tercih olacaktır bu bütçede.