Sondaki Eleven'ın olayından bahsetmiş de olabilirler. Umarım dediğiniz gibi ters köşe gerçek bir final bölümü olur.Umarım ya yoksa bu diziye de GoT gibi yazık edecekler. Beni yükselten bir konu da, Duffer kardeşler final için çok büyük bir ters köşe var demişti. Acaba o ters köşe bu mu olacak?
Detaylar
Kim cevapladı?Netflix ve Stranger Things resmi Instagram hesapları çok kurnaz bir oyun oynamış. Aşağıda göreceğiniz iki video normalde eski zamanlarda paylaşılan videolar olmasına rağmen Instagram algoritması iki videoyu da 6 Ocakta kullanıcıların ana sayfasına düşürmüş. Bir şeyler olacak gibi hissediyorum. Bunlar tesadüf değil.
Sezon finalinin 7 Ocakta olacağına dair senaryoların ardından Netflix 6 Ocakta resmi Instagram hesabında "tomorrow" başlığıyla şu videoyu paylaştı.
Bu da strangerthings resmi Instagram sayfası paylaşımı.
Sezon finalinin 7 Ocakta olacağına dair senaryoların ardından Netflix 6 Ocakta resmi Instagram hesabında "tomorrow" başlığıyla şu videoyu paylaştı.
Teori doğruysa gece saat 4 gibi yeni bölüm gelecek. Hadi bakalım beklemedeyiz.Netflix ve Stranger Things resmi Instagram hesapları çok kurnaz bir oyun oynamış. Aşağıda göreceğiniz iki video normalde eski zamanlarda paylaşılan videolar olmasına rağmen Instagram algoritması iki videoyu da 6 Ocakta kullanıcıların ana sayfasına düşürmüş. Bir şeyler olacak gibi hissediyorum. Bunlar tesadüf değil.
Gelmedi
Cidden umutluydum, üzdü.
Ne yalan söyleyeyim benim de beklentim vardı. Olsa çok daha iyi olurdu.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-