Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Steamde önceden böyle bir şey yaşadınız mı?
Sorun da bu zaten: "performans" paketi almanız hocam.
Niye? Sen bir şey satın alırken denemek istemez misin? 100 TL para değil. Denemek istedim. Beğenirsem 1.000 TL vermek zor olmaz.
Ömer_Yeter
Yetkin
Niye? Sen bir şey satın alırken denemek istemez misin? 100 TL para değil. Denemek istedim. Beğenirsem 1.000 TL vermek zor olmaz.
Ben, performans paketi derken sanırım yanlış anladım. Bu dediğiniz bir tür oyun hesabı mı?
Ben, performans paketi derken sanırım yanlış anladım. Bu dediğiniz bir tür oyun hesabı mı?
Performans paketi dediğim. GeForce NOW paketi. Hesapta kendi hesabım. Steam hesabı da bana ait.
Hayır. Steam'da çok oyun yüklü. Onu mu kaldıramıyor GeForce NOW anlamadım. Ama bulut tabanlı oynuyoruz. Diye biliyorum. GeForce NOW'da yeniyim. Daha bugün satın aldım.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Ömer_Yeter
Yetkin
Performans paketi dediğim. GeForce NOW paketi. Hesapta kendi hesabım. Steam hesabı'da bana ait.
Çok pardon ya benim kafa gitmiş kısaca
Her neyse Steam tarafında bir sorun olmadığına göre kullandığın serviste sıkıntı olmuş olabilir hocam.
Çok pardon ya benim kafa gitmiş kısaca
Her neyse Steam tarafında bir sorun olmadığına göre kullandığın serviste sıkıntı olmuş olabilir hocam.
Şu an hangi oyunu açarsam açayım. Steam hesabıma giriş yapmamı istiyor.
Ömer_Yeter
Yetkin
Şu an hangi oyunu açarsam açayım. Steam hesabıma giriş yapmamı istiyor.
Hesabınızı GeForce NOW'a bağlamış mıydınız?
Evet. İlk Forza Horizon 5 oynamıştım. Başka oyuna geçmek istedim. Böyle oldu. Sil yükle yaptım. GeForce NOW yabancı destek ekibi ile konuştum. Yine de çözülmedi. Onlarda GAME+'yı önerdi. Onlarda şu an mesai dışındaymışlar. Kısaca 1 gün çöp olacak sanırım.