Tamamen stres kaynaklı olduğunu düşündüğüm ve iki gündür süren bir kusma/öğürme döngüsü içindeyim. Su içmek bile tetikliyor. Bir çözümü falan var mı? En azından midemi rahatlatması yeter. Hayır, yolda yürüyorum bir anda hani kusacakken terlersiniz ya da tüyleriniz diken diken olur ya, öyle oluyor. Stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum şu anlık.
Detaylar
Kim cevapladı?desire doue 1
Becerikli
Zehirlenmiş veya hasta da olabilirsin sadece strese bağlamamak lazım.
byderdo
Yetkin
Tamamen stres kaynaklı olduğunu düşündüğüm ve iki gündür süren bir kusma/öğürme döngüsü içindeyim. Su içmek bile tetikliyor. Bir çözümü falan var mı? En azından midemi rahatlatması yeter. Hayır, yolda yürüyorum bir anda hani kusacakken terlersiniz ya da tüyleriniz diken diken olur ya, öyle oluyor. Stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum şu anlık.
Mide yanması var mı? Mide gazı var mı?
Relapse 26
Üstün
Zehirlenmiş veya hasta da olabilirsin sadece strese bağlamamak lazım.
Ateş, kramp veya diyare gibi tipik intoksikasyon belirtileri yok ama.
Talcid kullanın. Sonra teşekkür edersiniz.
Relapse 26
Üstün
Yanma veya gaz gibi tipik bir sindirim sorunum yok.
ÖmerWanheda
Çalışkan
Bulantı önleyici ilaç yazdır doktoruna.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ethem Efe 67
Üstün
Kafanıza göre teşhis koymamayı söyleyip doktora gitmenizi öneriyorum. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Özel değilse ne stresi yaşadığnızı anlatabilir misiniz? Stres kaynaklı böyle durumlar yaşanabilmektedir. Psikiyatriste veya psikoloğunuza görünmek yerine kendiniz bazı terapilerle de çözebilirsiniz, nefes alma verme egzersizleri gibi.Tamamen stres kaynaklı olduğunu düşündüğüm ve iki gündür süren bir kusma/öğürme döngüsü içindeyim. Su içmek bile tetikliyor. Bir çözümü falan var mı? En azından midemi rahatlatması yeter. Hayır, yolda yürüyorum bir anda hani kusacakken terlersiniz ya da tüyleriniz diken diken olur ya, öyle oluyor. Stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum şu anlık.
Eğer çok ciddi bir durum yoksa muhtemelen zehirlenme vs. söz konusu değildir.