Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten gizli linklere imleç getirince sağ altta veya sol altta linki gösteriyor çok saçma bir sistem.

Ben ekstradan bir tecrübe aktarayım, eğer gizli bir linke tıklıyorsanız, bunun gibi , mouseunuzu üzerine götürün ve alan adına dikkat edin, mobil için de basılı tutun. Çok basit bir bilgi, farkındayım. Ama alışkanlık haline getirince çok işe yarıyor.
Konu dışı ama merakımdan linke bastım ve karşıma böyle bir şey çıkınca güldüm. Güldürdüğünüz için teşekkürler.
Konuya gelecek olursak ben nötr tayfadayım. Hem Recep Baltaş'ın dediği gibi çok can sıkıcı, fakat bir yandan da güvenlik için önemli.

Dünyadaki tüm linkler anchor tag'i içinde değil mi? Üzerinde gittiği yer yazması sitenin insanlığı. Günümüzdeki siteler metadatadan alıp belge başlığını yazıyorlar ama o da onların insanlığı. Bu bir standart değil.
https://www.google.com gördünüz diye oraya gitmesi gerekmiyor. Muhtemelen 90'lardan beri böyle.

Dünyadaki tüm linkler anchor tag'i içinde değil mi? Üzerinde gittiği yer yazması sitenin insanlığı. Günümüzdeki siteler metadatadan alıp belge başlığını yazıyorlar ama o da onların insanlığı. Bu bir standart değil.
https://www.google.com gördünüz diye oraya gitmesi gerekmiyor. Muhtemelen 90'lardan beri böyle.
Hocam bana cevap niteliğinde mi yazdınız?

Mantıklı öneri artıladım.

Tamamen millet bizim forumdan, bizim platformdan çıkmasın kafasında konulan gereksiz bir uyarı. İnsanları salak yerine koymaya benzetiyorum. Bir başka sebebi de SEO bunun, yanlışım yoksa.

Burada öyle bir uyarı olmayacak.

DH'de ve CHIP'te karşıma çıkıyor, çıktıkça sinir oluyorum. Linke tıklayan benim, sana ne kardeşim?

Ya elim çarparsa? Neden atgözü ile bakıyoruz olaylara? Pek çok olasılık mevcut. Bir daha sorma şeklinde bir seçenek eklenirse iki tarafında gönlü olur.

Hocam sonuçta sadece bir uyarı yapıyoruz. İstemeden bir linke eli çarparsa uyarı olması güzel olurdu. Salaklıkla ne alakası var onu anlayamadım?

Ben herkes yeterince bilinçli diye ele alıyorum. Link nedir, tıklanırsa başka bir siteye gider vs bilen insanların karşısına uyarı çıkartıp vakitlerini almak bana anlamsız geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.