Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence
images_6.webp

Yine de, imkansız bir şey değil :unsure:
Abi o imkansız değilse linke tıkladıktan sonra 5 saniye bilgisayara bakmayıp o linke girmen de imkansız değil. Ekstrem durumlar için ziyaretçilerin ahını almaya gerek yok, madem güvenlik takıntınız var benim gibi ne yaptığınızı bilin. Basit bir şey.

Kocaman ekranda küçücük linke nasıl yanlışlıkla tıklıyorsunuz? Yanlışlıkla nasıl olacak bu iş?

Hocam gider elim oraya çarpar işte neyini sorguluyorsunuz? Nasıl imkansız olabilir ki bu? Kocaman ekran dediğiniz 6 inch. Bu mu kocaman? Mesela kopyalamak isterim o linki ama birden açılır falan. Olması gayet olası şeyleri nasıl imkansız gibi düşünüyorsunuz anlamıyorum. Aklınıza gelmeyecek onlarca şey gerçekleşiyor her saniye evrende. Siz de gelmiş böyle şeylere imkansız daması vuruyorsunuz :rofl:

Hocam gider elim oraya çarpar işte neyini sorguluyorsunuz? Nasıl imkansız olabilir ki bu? Kocaman ekran dediğiniz 6 inch. Bu mu kocaman? Mesela kopyalamak isterim o linki ama birden açılır falan. Olması gayet olası şeyleri nasıl imkansız gibi düşünüyorsunuz anlamıyorum. Aklınıza gelmeyecek onlarca şey gerçekleşiyor her saniye evrende. Siz de gelmiş böyle şeylere imkansız daması vuruyorsunuz :rofl:
Çok küçük ihtimalli bir dikkatsizliğinizi bence ziyaretçiler çekmemeli hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.