Olayı kendi özeline indirmeseydin iyiydi.Ben paraya deger vermiyorum. Benim mutlu oldugum en guzel anlar sunlar.
1-) Bisikletimle sabahin 5'inde mersin sahilinde baligs gitmek hemde ucuz el oltalari ile pahalı baliklat yakalamakti. Onlari satar yine olta icin kullanirdim hem sabah 10 gibi eve geldigimde taze balik yerdik annem ve kiz kardesimle birlikte. Eve ben baktim 1 yil boyunca boyle. Daha cocuktum kimseyi oldurmek istemedim.
2-) Klavyesi bozuk Casper laptobumla tantuni yiyip Project Reality oynamak.
3-) Kedimle vakit gecirmek.
Parami sadece hep hobilerim icin kullanmisimdir hicbir zaman param yok diye gidip baskasini oldurmedim veya suc islemedim. Sana gore ben deliyim o halde?Huzur paradan daha onemli.
Suan bulundugum koyde gurbetciler var asiri zenginler normal bir zenginlik degil. Baslari beladan dertten kurtulmuyor. En son bir Fransiz vatandasi yardim istemisti gittim televizyonunu yaptim adam oylesine korkak tirsak sanki ondan para isteyecekmisim gibi davraniyor garip bir sekilde. Burada onlari goren koyluler onlari sagilacak inekmis gibi gore gore onyargili olmuslar hep. Onun televizyonunu tamir ederken oyle seyler anlatti kanim dondu. Bunlar genel olarak hic mutlu degiller burada sadece mala mulke sahip cikmak icin ugrasiyorlar o kadar. Bu adam asiri zengin birde hic para talep etmedim zaten oyle amacim yoktu ama adam olsa cikarir bir 200 lira al bir sigara parasi yap derdi orasi ayri bir konu. Neyse genel olarak para demek bu ulkede dert demek ama ayni zamanda guzel bir yasam standardi demek. Asil para aptallarda olur ayrica akilli insanlar parasiz kalir cunku cok dusunur ve garanticidirler. Aptal insan ise bodoslama dalar ise oyle veya boyle her isi yapar yasamini surdurur. Kisacasi mevzu para degil. Benim asla amacim para olmadi. Para dusunseydim 18 yasindayken evden ayiralacaktim fakat ciddi sorunlar yuzunden ailemi yalniz birakmamak adina bazi seyleri kacirdim. Simdide ailem tarafindan buyuk ihanete ugradim 5 yil once.Hala annem diye gorusuyorum uzmek istemiyorum o kadarda yufka yurekliyim. Babama sahip cikiyorum her gun bana saldirdigi halde.
Ben olmasam burada heba olacak.
Seninle anlaşamadığımız nokta galiba akıllı insan ile aklı başında insan arasındaki farkta yaşandı. Tabii haklısın aklı başında bir insan suç işlemez ama akıllı bir insan işleyebilir.