Detaylar
Kim cevapladı?Popülerliğe ulaşacak bir hikayesi yok bence. 7.5 sezon izledim, kötü değil tabii ki ama öyle bir daha izlerim diyeceğim tarzda değil.2019'dan önce %50 altında oy alan dizi şu anda %91 oy aldı inanılmaz bir patlama oldu son zamanlardaki Yükseliş ve popülerlik artıyor değeri geç bilinen bir dizi oldu açıkçası sizce neden bu kadar geç popülerliğe ulaştı?
Eki Görüntüle 162606
Kaynak
christopher moltisanti
Uzman
"You take the gun, or you pull out a bigger one. Or, you call their bluff. Or, you do any one of a hundred and forty six other things."Editleri sayesinde millet izlemek istiyor. 7.sezon dışında zaten baya başarılı bir diziydi. Hak ettiği değeri sonunda görebildi, İnstagram'da motivasyon ve film-dizi sayfalarının emeğine sağlık.
sndwchmaker
Yetkin
Instagram'da ve YouTube Shorts'ta ilgi çekici kesitleri paylaşılan her dizi gibi bu da bu şekilde popüler oldu. İzlemedim, House M.D ve Breaking Bad sonrası dizi boşluğundayım. Tavsiye eder misiniz?
mefosane
Uzman
Better Call Saul tavsiye ederim. BB'den güzel olmaya yakın bir dizi hatta belki öyle. Ama kesinlikle izleyin.Instagram'da ve YouTube Shorts'ta ilgi çekici kesitleri paylaşılan her dizi gibi bu da bu şekilde popüler oldu. İzlemedim, House M.D ve Breaking Bad sonrası dizi boşluğundayım. Tavsiye eder misiniz?
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-