Aynen öyle.Yok yani hocam bahsettiğim elbetteki elden çıkarmak gerecektir bir süre sonra. Evi kuşlar dolduracak değil ya![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Boş duyar. Türkiye'de tonlarca kişi kuş yavrusu satışı yaparak büyük kazanç elde ediyor. Fazla yavruladığı için bakamayacak hale gelen bir insan mecburen satıyorsa niye hayvandan para kazanan birisi olsun?Ya bakmaya devam edeceksiniz ya da tanıdık birisine vereceksiniz. Bizler hayvanları kazanç amaçlı mı alıyoruz? Türk Milleti zeki dedikleri bu olsa gerek.
Sattığım para hayvanın yemine vitamine vesaire gidiyor zaten.Boş duyar. Türkiye'de tonlarca kişi kuş yavrusu satışı yaparak büyük kazanç elde ediyor. Fazla yavruladığı için bakamayacak hale gelen bir insan mecburen satıyorsa niye hayvandan para kazanan birisi olsun?
Zaten öyle 2 yavru satmakla kazanç sağlamanın falan imkanı yok hocam.Sattığım para hayvanın yemine vitamine vesaire gidiyor zaten.
Evet evet.Zaten öyle 2 yavru satmakla kazanç sağlamanın falan imkanı yok hocam.
Kimse dememiş ki hayvancılık da bir meslek veya hobi olduğu. Hayvan üzerinden para kazanmak kaç bin yıldır var zaten. Sadece kuş diye bakımı yapılacak güvenilir birisine vermen daha doğru olur demek gerekiyor. Niye bu kadar hayvancılıktan para kazanılmaz, hayvan mal değil gibi ithamlara girişiliyor ki? Kurban bayramı diye bir olay var zaten. O zaman hayvancılıkla uğraşanlar beleş versin koyunları danaları.
Konudan bağımsız konuştum ama tartışma döndüğü için yine de yazmak istedim.
Konu sahibine fiyat konusunda yardımcı olamayacağım kusura bakmasın. Sahibinden, Facebook veya letgo gibi sitelere bakıp piyasayı kontrol edebilirsiniz. Elden direkt satış içinse şehrinizde kuş pazarı belki vardır oraya gidip fiyatları öğrenip satabilirsiniz.
Konu sahibine fiyat konusunda yardımcı olamayacağım kusura bakmasın. Sahibinden, Facebook veya letgo gibi sitelere bakıp piyasayı kontrol edebilirsiniz. Elden direkt satış içinse şehrinizde kuş pazarı belki vardır oraya gidip fiyatları öğrenip satabilirsiniz.
En iyisi çarşamba pazarına gitmek lazım, orada iyi bir fiyat araştırması yaparım.Kimse dememiş ki hayvancılık da bir meslek veya hobi olduğu. Hayvan üzerinden para kazanmak kaç bin yıldır var zaten. Sadece kuş diye bakımı yapılacak güvenilir birisine vermen daha doğru olur demek gerekiyor. Niye bu kadar hayvancılıktan para kazanılmaz, hayvan mal değil gibi ithamlara girişiliyor ki? Kurban bayramı diye bir olay var zaten. O zaman hayvancılıkla uğraşanlar beleş versin koyunları danaları.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Boş boş duyar kasanlar tavuk döneri de bedavaya yiyor sanırım.
Dostum kuşlarını 500'den aşağı satma. Facebook kuş gruplarına git fiyat analizi yap.
Dostum kuşlarını 500'den aşağı satma. Facebook kuş gruplarına git fiyat analizi yap.