- Makaleler
- 1
Dün akşam böyleydi. Bugün hiç ötmedi ve durgun. Sessiz sesiz duruyor ve genelde kafasını sırtına koyup uyuyor.
Bu sorun benim kuşumda da gördüm veteriner bir tane mama benzeri bir şey verdi ve sarı vitamin verdi 2 günde kendine gelmişti.Hasta olabilir. Veterinere götürebilir misin?
Ayrıca kuşlar psikolojik olarak da hassas hayvanlardır. Bir sebepten depresyon yaşıyor olabilir. Ama öncelikle hasta olup olmadığı seçeneğini elemek gerekir. Bu nedenle veteriner öneriyorum...
Bol bol ilgi gösterin ilgisizlikten olabiliyor genellikle.
Hasta olabilir. Veterinere götürebilir misin?
Ayrıca kuşlar psikolojik olarak da hassas hayvanlardır. Bir sebepten depresyon yaşıyor olabilir. Ama öncelikle hasta olup olmadığı seçeneğini elemek gerekir. Bu nedenle veteriner öneriyorum...
Bu sultan papağanları sürekli ilgi ister o yüzden yanına bir tane eş aldım eşi ilgi gösteriyor. Size de tavsiye ederim bir tane eş alın yanına.Biraz ilginelip daldari verdikten sonra kendine geldi.
Hasta gibi durmuyor cani sıkkındır.
Bu sultan papağanları sürekli ilgi ister o yüzden yanına bir tane eş aldım eşi ilgi gösteriyor. Size de tavsiye ederim bir tane eş alın yanına.