Millet neler yaşamış ya?
Travma kalanlara geçmiş olsun. 
Detaylar
Kim cevapladı?@cenazeyebekleriz harbi çok kötü bir acıdır ya. Şu anda bile darbe alsa çok acıyor kesildiği zaman, aman Allah'ım.
Aileme gidip teşekkür edesim geldi bebekken yaptırdıkları için.
Aileme gidip teşekkür edesim geldi bebekken yaptırdıkları için.
Memnun musun, kestirdikleri için?Aileme gidip teşekkür edesim geldi bebekken yaptırdıkları için.![]()
Üzdü be hocam
Neyse en azından Nano Teknoloji demedim.
@cenazeyebekleriz vallahi memnun olmamam için sebep yok. Kestirmeselerdi deri olacaktı şimdi deri yok. Zararı olmadı yani hiç.
- Makaleler
- 1
Hiç böyle anılarım olmadı, olduğumu bile hatırlamıyorum.
Hiç böyle anılarım olmadı, olduğumu bile hatırlamıyorum.
Yani sünnet olmadınız mı?
2006 da oldum. Askeri doktor çağırmışlardı. Temiz kesmiş ama şimdi okuduğumda sünnetin zevki azalttığına dair şeyler görüyorum. Umarım doğru değildir 
2005 yılında olmuştum. Aşırı şekilde acımıştı. Çünkü yapan kişi lokal anestezi konusunda beceriksiz biriymiş. Şimdiki aklım olsaydı kesinlikle olmazdım. Saçmalıktan ibaret olan bir inanış. Keşke bebekken yapsalarmış en azından hatırlamazdım. Böyle olacaksa hiç olmasın daha iyi.
Deniz744
Başarılı
13 yaşındayken olmuştum, dizimin biraz üstünden bir iğne vurdular, işkence tahtası gibi bir yere yatırdılar (iğne yattıktan sonra vuruldu ve çok yandı) sağ elimi bildiğiniz zincirlediler, bayağı kelepçe gibi bir şey taktılar sol elime de taktılar sonra bacaklarıma da taktılar bir 10 dakika sonra falan bilincim gitti ama 5 dakika sonra uyandım, herhangi bir extra iğne vuruldu mu hatırlamıyorum, korkunç rüyalar gördüm. Her 5 dakika uyana uyana ameliyat bitti, çıktığımda elim ayağım titriyordu ve benzim atmıştı, annem sordu oğlum ne oldu diye ben konuşamıyorum falan, çok kötüydü.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
Yeni mesajlar