Sünnet oldunuz mu? Garip ama sorasım geldi, sünnetin zararlarını bile bile sünnet olan var mı? Çok zararlı bir eylem ve tamamen karşıyım. Sizin düşünceleriniz neler?
Detaylar
Kim cevapladı?Türkiye'de erkek çocuklar için zorunlu gibi bir şey zaten. 100 aileden sadece 1'i soruyordur "Sünnet olmak istiyor musun?" diye. Gerçi o kadar küçük yaşta mantıklı karar vermek de imkansıza yakın.Sünnetin zararlarını bile bile sünnet olan var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Olmayan var mı ya? Yani isteyerek ya da istemeyerek olmadım ama.
Ben varım, 15 yaşındayken sormuşlardı olmak istiyor musun diye, hayır dedim ve böyle devam ediyorum.Olmayan var mı ya? Yani isteyerek ya da istemeyerek olmadım ama.
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef çoğu aile öyle.Türkiye'de erkek çocuklar için zorunlu gibi bir şey zaten. 100 aileden sadece 1'i soruyordur "Sünnet olmak istiyor musun?" diye. Gerçi o kadar küçük yaşta mantıklı karar vermek de imkansıza yakın.
- Makaleler
- 1
Oldum ve sağlık için gerekli olduğuna inanıyorum.
losxy0
Yetkin
Sünnet oldunuz mu? Garip ama sorasım geldi, sünnetin zararlarını bile bile sünnet olan var mı? Çok zararlı bir eylem ve tamamen karşıyım. Sizin düşünceleriniz neler?
Kendi isteğimle oldum.
Çok araştırıp olmamaya karar vermiştim zamanında, memnunum.
pwleredal
Yetkin
Küçükken zorla, çığlıklar arasında oldurulduk ancak yine de mutsuz değilim hatta mutluyum. Estetik olarak bana daha güzel gözüküyor, en azından kendi fikrim. İşin sağlık kısmını bilemem. İyidir kötüdür o ürologlara kalmış.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-