Hayır, hiç bir sorun olmayacak.Askere de gideceğim orada sorun çıkarmazlar değil mi?![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Ne yazık ki oldum.
Sünnetin dinle hiçbir ilgisi yoktur. Tamamen Arap ve eski Mısır'dan kalma pis bir adettir. Penisi hastalıklardan korumadığı kanıtlanmış olmakla birlikte, cinsel ilişkide alınan zevkin %80'ini yok ettiği ve erken boşalmaya yol açtığı ortaya konmuştur.
Sünnetin dinle hiçbir ilgisi yoktur. Tamamen Arap ve eski Mısır'dan kalma pis bir adettir. Penisi hastalıklardan korumadığı kanıtlanmış olmakla birlikte, cinsel ilişkide alınan zevkin %80'ini yok ettiği ve erken boşalmaya yol açtığı ortaya konmuştur.
İşte bundan dolayı olmak istememiştim. Olmadım da, mutluyum.Ne yazık ki oldum.
Ailene şükretmelisin. Sana böyle bir kararda danışmışlar ve resmen hayatını kurtarmışlar.İşte bundan dolayı olmak istememiştim. Olmadım da, mutluyum.![]()
Gerçekten öyle, sünnet olan hiç bir tanıdığım memnun değil.Ailene şükretmelisin. Sana böyle bir kararda danışmışlar ve resmen hayatını kurtarmışlar.
Oldum.
Sünnet oldunuz mu? Garip ama sorasım geldi, sünnetin zararlarını bile bile sünnet olan var mı? Çok zararlı bir eylem ve tamamen karşıyım. Sizin düşünceleriniz neler?
Oldum.
- Makaleler
- 4
Ne yazık ki oldum.
- Penisi hastalıklardan korumadığına değil, koruduğuna dair bir belgeli kanıt var.
- %80 oranında his düşmüyor. Bu konuda yeterli çalışma bile yok. Tıbben zevkin azalması beklenirken pratikte erkekler bir fark olmadığını bildiriyorlar ki alınan kısımdaki sinir yoğunluğu belli zaten. Tepesini kesseler %80'in gitmez.
- Erken boşalma değil, hem his gidiyor diyorsun hem erken boşalma yapar diyorsun. İkisi birbirine zıt şeyler. CDC çalışmaları diyor ki; Hani uçtan alınan deriden de bir kısım sinir hücresi beraberinde alındığından acaba boşalma süreleri uzar mı? Uzaması gerek ancak yetişkin yaşta sünnet olanları bir türlü test edemediğimizden bunu bilemiyoruz. Yine de yaş arttıkça penis hassasiyetinin artıyor oluşu da kesin yargılara varmayı zorlaştırıyor.
- Makaleler
- 1
Evet, 7 yaşındayken bir sabah infaz emri geldi.
Garip gelecek ama söylenene göre ciddi bir rahatsızlığım nedeniyle 3 aylıkken olmuşum. (evet doğduktan 3 ay sonra)
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
Yeni mesajlar
-