Hocam ben zor ikna olan birisi değilim. Sadece bir videoya yatıracak 30 dakikam yok. Varsa lütfen bir medikal makale atın. Bu medikal makalelerden birisi diğerini yalanlamaz kolay kolay. Bak ben yukarı attım. Orada iyisi kötüsü her türden meseleye yer verilmiş. Okuyun, tartışalım. Zararı varsa da bana daha denk gelmedi. Size geldiyse bilmem.

Bu arada sünneti ne sanıyorsun bilmiyorum ama sünnet etme ile penis boyu küçülmez. İkinci cümlenize istinaden diyorum bunu.

Videonun açıklama kısmında tüm kaynaklar belirtilmiş.

Hangi belgeli kanıtmış onlar? Ben söyleyeyim, taraflı kaynaklardan kendinizi kandırmak için okuduğunuz satsafalardan fazlası değil. O kesilen kısım, bir kere penis başını cinsel enfeksiyondan koruması için var. Penisi sürttüğün zaman da seni rahatsız etmesi, o kesilen kısımdan dolayı.

2021'de Danimarka'da yapılan araştırmaya göre sünnetin hiçbir şekilde cinsel yolla bulaşan hastalıkları engellemediği gibi enfeksiyonlara karşı da başarısız olduğu ortaya koyuldu. O yıllarda Technopat'ta bunu uzun uzun tartışmışıp, insanlara anlatmıştık...
Okumada ya da görmede sıkıntı var gibi. Ben size CDC raporu gönderdim. CDC - Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri (Centers for Disease Control and Prevention). Neyin tarafından, neyin safsatasından bahsediyoruz burada?

Üstelik ben size makale atın derken random Noname bir olaydan bahedin demedim. 2021'de Danimarka'da 1 tane makale yayınlanmadı ya hani. Daha net kanıtlara ihtiyacımız var. Doğruysa bulması zor değildir.

İlk dediğm göndermeydi anlamamanız yazık olmuş.Makaleyi inceleyeceğim.
Aradınız taradınız gene beni videoya gönderdiniz. Ben kendinizi rezil etmeyin diye bilerek onları görmezden gelmiştim. @senuzulme ve @Theafricanus Aramızdaki fark şu; Ben araştırıp kendim ÖĞRENİP bildiğimi savunuyorum, siz ise BAŞKASINDAN DUYDUĞUZU savunmaya çalışıp savunamıyorsunuz.

Yazık ki videoda verilen kaynaklarının daha ilkinde, yani bana karşı @Theafricanus 'nun sunduğu daha ilk kaynağın ikinci paragrafında şu yazıyor;

İngilizcesi:

Screenshot 2024-01-07 at 12.27.42 am.webp

Türkçesi:
Screenshot 2024-01-07 at 12.27.59 am.webp

Bilmediğini bilmek er kişinin hakkı. Er kişi olun. Zaman kaybettiriyorsunuz insanlara.

Sünnet oldunuz mu? Garip ama sorasım geldi, sünnetin zararlarını bile bile sünnet olan var mı? Çok zararlı bir eylem ve tamamen karşıyım. Sizin düşünceleriniz neler?

Bunu neden yeni söylüyorsunuz sünneti çoktan olduk? :D Ve sünneti olurken o anı halen hatırlıyorum çünkü tam narkoz etkisinde baygın değildim. :cool: