Herşeyin en başında hassasiyeti öldürdüğü bir gerçek. :)
Sünnetli ve sünnetsiz olmak üzere iki ayrı cinsel deneyiminiz var mıydı hocam? Bakın kaynakların bir çoğu aralarda fark yok diyor. Ergenlik sonrası sünnetlerde yaşanan yoksunluk hissi kaynaklı böyle bir şey yaşıyorlar yani psikolojik etkisini göz ardı ediyor araştırmalar deniyor. Buna ne diyeceksiniz?

O yıllarda Technopat'ta bunu uzun uzun tartışmışıp, insanlara anlatmıştık...
Boş konuşmuşsunuz uzun uzun. Bir tane benden olsaydı o kadar uzun sürmezdi. O kadar uzun tartışan adam bu kadar asılsız info vermez. Birileri konuşmuş, siz dinlemişsinizdir. Sonra da ona inanmışsınızdır.

Sünnetli ve sünnetsiz olmak üzere iki ayrı cinsel deneyiminiz var mıydı hocam? Bakın kaynakların bir çoğu aralarda fark yok diyor. Ergenlik sonrası sünnetlerde yaşanan yoksunluk hissi kaynaklı böyle bir şey yaşıyorlar yani psikolojik etkisini göz ardı ediyor araştırmalar deniyor. Buna ne diyeceksiniz?
Sünnetsiz olarak oldu, fakat sünnetten sonra his kaybı çok diyen arkadaşım da çok.

Sünnetsiz olarak oldu, fakat sünnetten sonra his kaybı çok diyen arkadaşım da çok.
Yani burayı referans olarak alamayız. Sizin başınızdan geçmemiş, size anlatılanların da doğruluğunu bilmiyoruz. Üstelik işin psikolojik tarafından bahsetmiştik. Ben yine de aşağı CDC raporlarını bırakayım. Siz hepsini okumak istemezseniz sonuç kısmını da paylaşıyorum, kısaca öyle bir şey yok diyor. Çevirmedim, basit cümle zaten.

1704548665098.webp

Bu arada bence Tr gibi bir yerde sünnetli ve sünnetsiz olacak kadar düzenli ilişki yaşayan arkadaşınız da çok değildir. Hem sünnetsiz kişi sayısı çok nadir, hem de düzenli ilişkisi olan, bir de üzerine sünnet yaşından önce nadirattan da olsa ilişkiye girip bir de üzerine aynı kişiyle sünnet sonrası tekrar ilişkiye girebilecek olan.