Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
O yüzden yurt dışında inançlarında olmasa bile insanlar sünnet oluyor.Sünnet oldunuz mu? Garip ama sorasım geldi, sünnetin zararlarını... Çok zararlı bir eylem
Oldum ama olmamak daha mantıklıymış aldığın hazzı ve erken boşalmayı etkiliyor.
Küçükken olduğum için karar şansı verilmedi ve olmamak için o zaman bile çok uğraştım 3 kişi zor tuttu 8 yaşında ortalığı yıkmışım.
Hatta dikiş falan patlamış sonrasında ama herhangi bir sağlık sorunum yok fakat cinsel hazzı etkilediğini çok fazla yabancı forumlarda okudum araştırdım hatta kuzenim olmamış çok daha zevkli diyordu ilişki.
Küçükken olduğum için karar şansı verilmedi ve olmamak için o zaman bile çok uğraştım 3 kişi zor tuttu 8 yaşında ortalığı yıkmışım.
Hatta dikiş falan patlamış sonrasında ama herhangi bir sağlık sorunum yok fakat cinsel hazzı etkilediğini çok fazla yabancı forumlarda okudum araştırdım hatta kuzenim olmamış çok daha zevkli diyordu ilişki.
- Makaleler
- 1
Sacmalik tamamen sacmalik. 18 yaşında gelindiginde olacak misin diye sorulmali mi? Insan yeterli iradeye sahip değildir küçükken. Ayrıca çoğumuz istegi disinda olmustur.
- Makaleler
- 6
Valla bir ara aşırı aklıma takılmıştı bu durum. Ben sünnet oldum ancak benim ailede olmayacağım dersem "Kafir misin lan sen zındık?" derler 
Bir kesim sünnetin faydaları büyük diyor, diğer bir kesim zararları çok diyor. Doktorların bile sağlıklı dediğini gördüm. Genellikle sağlıklı denmesinin sebebi sünnette alınan bölgede mikrop falan birikip enfeksiyon oluşmasına sebep olabiliyormuş. Sünnet olmak enfeksiyon riskini düşürüyormuş.
?
Bir kesim sünnetin faydaları büyük diyor, diğer bir kesim zararları çok diyor. Doktorların bile sağlıklı dediğini gördüm. Genellikle sağlıklı denmesinin sebebi sünnette alınan bölgede mikrop falan birikip enfeksiyon oluşmasına sebep olabiliyormuş. Sünnet olmak enfeksiyon riskini düşürüyormuş.
Hocam sünnet olmadan önce cinsel ilişkiye girdiniz mi de farkını biliyorsunuzOldum. Zerre pişman değilim. Cinsellikte zevk azalttığı da yok.
Çok zararlı iğrenç bir davranıştır. O yaşta bir çocuğun ne dini ne de cinsel açıdan hiçbir görüşü olamaz. 17'sine geldiğinde sorarsınız o da "isterse" çok büyük bir hata yapabilir.
Yanlış, bilgi sünnete bilimsel açıdan bakacaksak birçok zararı vardır. Evrim olayına döndü şu olayda. Birinin inancı değiştirmez, gerçektir ve zararlıdır.
Bu dediklerime eklemek isterim. Ben ne doktor ne de türevi değilim. Sadece birkaç makale okudum ve biraz tecrübe, o da kendimden.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-