Detaylar
Kim cevapladı?O yüzden yurt dışında inançlarında olmasa bile insanlar sünnet oluyor.![]()
Hocam zararları hakkında çalışmalar var. Yararı olduğunu söyleyen kesim azınlıkta ve bahsedilen yararlar biraz yüzeysel. Sonuç olarak büyük oranda yararı veya zararından çok, gereksizliği üzerinde duruluyor.
Üstelik inançları olmadığı halde demişsiniz ama Yahudiler ve Hristiyanlığın bazı fraksiyonları tamamıyla dini sebepler ile olur sünnet. Sonuçta temelleri aynı geçmişe aynı coğrafyaya dayanan bir gelenek.
Biz de olduk sonuçta, kimse sormadı zaten.
Oldum. Zerre pişman değilim. Cinsellikte zevk azalttığı da yok.
Nasıl karşılaştırdınız?
Son düzenleme:
Altair
Yetkin
keşke benım aılemde bana sorsaydı buyuyunce çok pişmanımÇok araştırıp olmamaya karar vermiştim zamanında, memnunum.![]()
Küçükken zorla, çığlıklar arasında oldurulduk ancak yine de mutsuz değilim hatta mutluyum. Estetik olarak bana daha güzel gözüküyor, en azından kendi fikrim. İşin sağlık kısmını bilemem. İyidir kötüdür o ürologlara kalmış.
İslam agırlıklı ülkelerinde ürologlsan sünnet hakkında bir şey dedigin anda tarikatlar keser seni imkansız yaşaman.
@cenazeyebekleriz vallahi memnun olmamam için sebep yok. Kestirmeselerdi deri olacaktı şimdi deri yok. Zararı olmadı yani hiç.
Hocam ınsan merak eder hiç mi merak edıp arastırmadın.
13 yaşındayken olmuştum, dizimin biraz üstünden bir iğne vurdular, işkence tahtası gibi bir yere yatırdılar (iğne yattıktan sonra vuruldu ve çok yandı) sağ elimi bildiğiniz zincirlediler, bayağı kelepçe gibi bir şey taktılar sol elime de taktılar sonra bacaklarıma da taktılar bir 10 dakika sonra falan bilincim gitti ama 5 dakika sonra uyandım, herhangi bir extra iğne vuruldu mu hatırlamıyorum, korkunç rüyalar gördüm. Her 5 dakika uyana uyana ameliyat bitti, çıktığımda elim ayağım titriyordu ve benzim atmıştı, annem sordu oğlum ne oldu diye ben konuşamıyorum falan, çok kötüydü.
O yine iyi benı bir abla sünnet etmişti
sünnet derisini yıkamak akıllarına gelmiyor çünküValla bir ara aşırı aklıma takılmıştı bu durum. Ben sünnet oldum ancak benim ailede olmayacağım dersem "Kafir misin lan sen zındık?" derler
Bir kesim sünnetin faydaları büyük diyor, diğer bir kesim zararları çok diyor. Doktorların bile sağlıklı dediğini gördüm. Genellikle sağlıklı denmesinin sebebi sünnette alınan bölgede mikrop falan birikip enfeksiyon oluşmasına sebep olabiliyormuş. Sünnet olmak enfeksiyon riskini düşürüyormuş.
Hocam sünnet olmadan önce cinsel ilişkiye girdiniz mi de farkını biliyorsunuz?
ne okurken benım canım acıdı cahıllıgın en üst düzeyiSünnetin kralını olduk. Sağ olsun ailem karanlık odada ağlata zırlata evde yapmışlar. Fotoğraf bile çekmişler Allah'ın cezaları. Arada fotoğraf dosyasını açıp gülüyorlar.
Son düzenleme:
Kadir
Başarılı
2005 yılında olmuştum. Aşırı şekilde acımıştı. Çünkü yapan kişi lokal anestezi konusunda beceriksiz biriymiş. Şimdiki aklım olsaydı kesinlikle olmazdım. Saçmalıktan ibaret olan bir inanış. Keşke bebekken yapsalarmış en azından hatırlamazdım. Böyle olacaksa hiç olmasın daha iyi.
Dediklerinin aynısını yaşadım bari bayıltsalardı.
İtachi Uchiha
Yetkin
Kardeşim koskoca Johnny reiste sünnet olmuş(!)
Bence bir zararı yok.
Bence bir zararı yok.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-