Merhabalar,

Süperbox için Poynthing Xpol Serisi antenleri buldum ve ne kadar gereklidirler, parasını hakeder mi? 18K fiyatlanmış.

Bir yerlerde anten girişini yazılım ile kapattıklarını söyleyenler vardı. Eski sürümlerde mi geçerliydi bilmiyorum. Acaba bu yatırımı halihazırda o kadar parayı veriyorum bari verimli şekilde kullanayım dersem sağlıklı bir yatırım kararı almış olur muyum? Bir yıl bir yıldır. Ne kadar az başım ağrırsa o kadar iyi olur kafasındayım.

Türkiye'de bu tip bir cihaz aradım ama bulamadım. Bunun da alanında çok iyi olduğu söyleniyor. Youtube tarafında incelemelerini gördüm. Tabii ki Türkiye tarafında satışı yok. Ne dersiniz bu cihazlardan birini alıp olmazsa iade seçeneğini değerlendirmeli miyim?

@Recep Baltaş Bir konuda sizin bu tarz cihazların işe yaramadığı ile ilgili bir kişinin yorum yazdığını görmüştüm. Acaba sizin tecrübenize istinaden bu gibi cihazlarla ilgili kırma gibi işlerinizden dolayı sizlere de sormak isterim. En azından gittiğim yolun verimli olup olmadığını neye göre değerlendirirdiniz?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör: