ataozmr

Becerikli
Merhaba, meyve suyu döküldü; içine girdi mi girmedi mi bilmiyorum. USB’nin üstünde çok az vardı ama hemen sildim. Dongle’ın içine girdi mi bilmiyorum, ne yapabilirim? Birazdan çalışıp çalışmadığını deneyeceğim.

Merhaba, meyve suyu döküldü; içine girdi mi girmedi mi bilmiyorum. USB'nin üstünde çok az vardı ama hemen sildim. Dongle'ın içine girdi mi bilmiyorum, ne yapabilirim? Birazdan çalışıp çalışmadığını deneyeceğim.

Denemeden önce varsa izopropil alkol yoksa kolonya ile temizler misin? Tamamen kuruduğuna emin olduktan sonra dene.

Öncelikle teşekkürler ikinize de, kolonya ile nasıl temizleyebilirim?
Direkt içine batırıp temizleyebilirsin, zaten uçucu olduğundan birkaç saate kupkuru olur.

Eski telefonumun pilini çıkarıp kolonyaya daldırıp kuruturdum temizlerdim. Siz tabii telefonu böyle temizlemeyin ama dongle gibi basit bir cihazda iş görür.

Direkt içine batırıp temizleyebilirsin, zaten uçucu olduğundan birkaç saate kupkuru olur.

Eski telefonumun pilini çıkarıp kolonyaya daldırıp kuruturdum temizlerdim. Siz tabii telefonu böyle temizlemeyin ama dongle gibi basit bir cihazda iş görür.

Kulak çubuğuna biraz dök. Çok dökme temizle. Güç takılı olmasın.

Kolonya kalıntı bırakmaz mı peki? Şu an donglemı salladım içinden 3-4 damla elime düştü.