Sıkıntı olmaz, 5 dakikaya kurur ama garanti olsun 1-2 saat beklet sen yine de hocam. Güneş görüyorsa daha erken kurur.
Tamamdır en kötü 4 saat bekleyeceğim, teşekkür ediyorum size :)

İzopropil Alkol'e göre içinde esanslar olduğu için kalıntı bıraksada direk laptop anakartını 80 derece kolonya ile temizlemiştim 2 yıl oldu hala sorunsuz çalışıyor.
Sadece kurumasını beklesem yanlış mı yaparım peki, illa öyle yapmam gerekiyorsa yapacağım.

Tamamdır en kötü 4 saat bekleyeceğim, teşekkür ediyorum size :)

Sadece kurumasını beklesem yanlış mı yaparım peki, illa öyle yapmam gerekiyorsa yapacağım.
Kurumasını bekleyin yeterli hocam, uçucu olduğu için zaten sıvı kalmayacaktır. Dongle'ın ucundaki kart kısmı yukarı doğru dönük olursa daha erken kuruyabilir.

Kurumasını bekleyin yeterli hocam, uçucu olduğu için zaten sıvı kalmayacaktır. Dongle'ın ucundaki kart kısmı yukarı doğru dönük olursa daha erken kuruyabilir.
Kart kısmı neresi hocam? Ben USB kısmını aşağı doğru koydum öyle bıraktım, hala denemedim normal USB ve mouse calısıyor.

Kart kısmı neresi hocam? Ben USB kısmını aşağı doğru koydum öyle bıraktım, hala denemedim normal USB ve mouse calısıyor.
Ucundaki iç kısımda görünen yeşil kartın olduğu yer için dedim hocam.
images (26).webp