Merhaba, evimde 1000 Mbps var ancak nedense çok yavaş. Laptop’tan Ethernet ile bağlıyım. Forumlara, sosyal medyaya girerken ya da YouTube’da bazen çok bekliyorum; ben tıkladığımda direkt girmesi gerekirken sürekli bir loading var. Bu normal değil gibi. Daha önce hiç Superonline kullanmadım ve böyle bir sorunum olmamıştı. Şu anda oturduğum yerde altyapı Superonline olduğu için mecbur Superonline bağlattım ancak bu sorun hiç gitmeyecek gibi. Mobilde daha da yavaş çalışıyor. Müşteri hizmetlerini arayarak 2.4 ve 5 GHz’i ayırmasını talep ettim ama yine de mobile fayda etmedi. Laptop’ta ise WARP kullandığımda bu sorun ortadan kalkıyor ancak ben interneti kullanmak için harici bir DNS değiştirici ya da VPN kullanmak istemiyorum. Ayrıca WARP ne kadar güvenli olabilir ki?
Araştırmalarımda birçok kişinin bu durumdan muzdarip olduğunu gördüm. Ben de çözüm arıyorum; daha önce bu sorunu yaşamış olan arkadaşlar destek verirse sevinirim.
İyi forumlar...
Araştırmalarımda birçok kişinin bu durumdan muzdarip olduğunu gördüm. Ben de çözüm arıyorum; daha önce bu sorunu yaşamış olan arkadaşlar destek verirse sevinirim.
İyi forumlar...
Son düzenleyen: Moderatör: