EisenHertz

Uzman
1762082994236.webp

Ekran görüntüsü 2025-11-02 141927.webp

1762083233406.webp

UyduNet 100 Mbps'den Superonline 1000 Mbps tarifesine geçtim. Yaklaşık 2 hafta oldu. Her gün yeni bir sorun çıkıyor. Oyunlara bağlanamıyorum, istediği zaman giriyor. Speedtest bile düzgün çalışmıyor, oradan yanıt almak bile 2-3 dakika sürüyor. Sitelere girerken yanıt almam uzun sürüyor. Evde Wi-Fi full çekmesine rağmen bağlantı aşırı zayıf. Her gün modem resetlemekten, 2-3 saat çözüm aramaktan yoruldum. Var mı bir çözümü, ne yapabilirim?

Superonline'in arkasinda pek cok filtre oldugu icin bazi problemler var da bu bahsettiklerinizin hicbirini yasamadim ben. Dogrudan Superonline'in kati filtre yapisiyla alakasi yok gibi. Musteri hizmetleri ne diyor? Ekip cagirin mumkunse.

Eki Görüntüle 198193

Eki Görüntüle 198196

Eki Görüntüle 198197

UyduNet 100 Mbps'den Superonline 1000 Mbps tarifesine geçtim. Yaklaşık 2 hafta oldu. Her gün yeni bir sorun çıkıyor. Oyunlara bağlanamıyorum, istediği zaman giriyor. Speedtest bile düzgün çalışmıyor, oradan yanıt almak bile 2-3 dakika sürüyor. Sitelere girerken yanıt almam uzun sürüyor. Evde Wi-Fi Full çekmesine rağmen bağlantı aşırı zayıf. Her gün modem resetlemekten, 2-3 saat çözüm aramaktan yoruldum. Var mı bir çözümü, ne yapabilirim?

Bende de aynı sorun vardı ben modemi sıfırladım şu anlık bir sorun yaşamadım.

Bunun tek cevabı var o da rezalet olmaları. Bende de 1000 MBPS var. 4-5 mobil bağlanınca vefat ediyor internet. TV+ ile kullanırken söze gerek yok. Sanki 800-1000 MBPS internetin tamamını TV+ sömürüyor.

Kara kutu bağlattığımda bile 50 MBPS ile hem kaçak yayını hem de 4-5 cihazı kaldırabiliyordum fakat Superonline geçince 1000 oldu bana 10 MBPS. Testlerde 1000 vs çıkması inandırmıyor beni artık üstelik 1 aylık kullanıcıyım yani.

Superonline'da düzgün çalışan tek şey hizmet ücreti, taahhüdü kaç aylık yaptırdınız?

12 aylık paket.

Superonline'in arkasinda pek cok filtre oldugu icin bazi problemler var da bu bahsettiklerinizin hicbirini yasamadim ben. Dogrudan Superonline'in kati filtre yapisiyla alakasi yok gibi. Musteri hizmetleri ne diyor? Ekip cagirin mumkunse.

Müşteri hizmetleri seviyesine ulaşamadım bir türlü... Aradığımda bulunduğum konumda arıza var deyip başa atıyor sürekli. Bende ekip istedim.

Bende de aynı sorun vardı ben modemi sıfırladım şu anlık bir sorun yaşamadım.

Günde 2 3 kez yapıyorum da çözüm olmuyor hep.

12 aylık paket.

Müşteri hizmetleri seviyesine ulaşamadım bir türlü... Aradığımda bulunduğum konumda arıza var deyip başa atıyor sürekli. Bende ekip istedim.

Günde 2 3 kez yapıyorum da çözüm olmuyor hep.

Madem taahhutu yeni yapmissiniz OpenWRT kurabileceginiz bir Router alip sorunu kokten cozun hocam ugrasmayin pek. Her ne kadar bu sorun arkadaki filtrelerden olmuyor gibi gorunse de Superonline icin sart.