Komple sıfırlamaktan bahsediyorum ben aç kapa yapmaktan değil.

Resetleme işlemini de yaptım.

Güncelleme: Müşteri hizmetleri ile görüştüm kendileri apartmandan gelen sinyallerde sıkıntı olduğundan bahsetti. Girişteki fiber kutusundan kaynaklı düzensiz sinyal geliyormuş, ekipler yarın gelip baktığında tekrar güncellerim.

Resetleme işlemini de yaptım.

Güncelleme: Müşteri hizmetleri ile görüştüm kendileri apartmandan gelen sinyallerde sıkıntı olduğundan bahsetti. Girişteki fiber kutusundan kaynaklı düzensiz sinyal geliyormuş, ekipler yarın gelip baktığında tekrar güncellerim.
Hocam sorununuz düzeldi mi? Bende benzer bir sorun yaşıyorum. Ekipler sinyali düzeltince internet kendine geldi mi yoksa devam etti mi? Bi ara bizde de ekiplar apartmana geldi fiber kutusuna bakıyorlardı ama değişen bir şey olmadı. Müşteri hizmetleride bir sorun olmadığını söyledi. Aynı zamanda hız testinde sorun çıkmadığı için sisteme müdahele edemiyoruz dendi. Ne kadar doğrudur bilemem

Hocam sorununuz düzeldi mi? Bende benzer bir sorun yaşıyorum. Ekipler sinyali düzeltince internet kendine geldi mi yoksa devam etti mi? Bir ara bizde de ekiplar apartmana geldi fiber kutusuna bakıyorlardı ama değişen bir şey olmadı. Müşteri hizmetleride bir sorun olmadığını söyledi. Aynı zamanda hız testinde sorun çıkmadığı için sisteme müdahale edemiyoruz dendi. Ne kadar doğrudur bilemem.

İlk kuruluma gelen ekipekibin taktıkları parçalar komple yeni ve sıfırları ile değişti. Yeni gelen teknik ekibin dediğine göre eski ve 1000 desteği olmayan parçalarmış. Stabil sorunsuz kullanıyorum değiştikten sonra.