Fickle Willow
Başarılı
Hayır, Alcatel bende hiç çalışmadı O2-O3'te kalıyordu, Huawei ile MAC adresi klonlamadan çalışıyor.
Hayır, Alcatel bende hiç çalışmadı O2-O3'te kalıyordu, Huawei ile MAC adresi klonlamadan çalışıyor.
Elimde Huawei yok Alcatel ile deneyeceğim.Hayır, Alcatel bende hiç çalışmadı O2-O3'te kalıyordu, Huawei ile MAC adresi klonlamadan çalışıyor.
Ben Superonline Huawei sahada Alcatel çalıştıramamıştım, çalıştıran var mı bilmiyorum ama riske atmayın bence. Huawei SFP sorunsuz çalışıyor.
Huawei ile stabil kullanabildiğim için Alcatel ile ilgili daha bir şey yapmadım ama VLAN 100 yapsamda O2-O3 kalıyor.
Evet, denedim ama olmadı.Alcatel de sürüm düşürme yaptınız mı ben hem Huawei hem Alcatel ikisini de sorunsuz aynı ayarlarla çalıştırdım Huawei sahada SOL de
Ont seri numarası vlan id vendor id ont donanım versiyonu ont yazılım versiyonu wan mac ve ssh üzerinden;
tam tamına bunları yaptım bende rehberdeki şekilde bende her ikiside sounsuz çalışıyor. hatta vlan ı ilk router a giriyordum sonrasında spf e girdim sorunsuz ip aldı. TV+ pro için sadece 103 olarak router a girerek onu ayrı bir porttan çıktımOnt seri numarası vlan id vendor id ont donanım versiyonu ont yazılım versiyonu wan mac ve ssh üzerinden;
fw_setenv image0_version XXXXXXXXXXXXX
fw_setenv image1_version XXXXXXXXXXXXX
fw_setenv omci_version XXXXXXXXXXXXX
Bu satırları yazmana rağmen sfp çalışmadı mı hocam, sürüm düşürdüğünü de söyledin. Bunların hepsini girmiş miydin peki?
Evet, konuda yazılan her şeyi yaptım fakat O2-O3 kalıyor.Ont seri numarası vlan id vendor id ont donanım versiyonu ont yazılım versiyonu wan mac ve ssh üzerinden;
fw_setenv image0_version XXXXXXXXXXXXX
fw_setenv image1_version XXXXXXXXXXXXX
fw_setenv omci_version XXXXXXXXXXXXX
Bu satırları yazmana rağmen sfp çalışmadı mı hocam, sürüm düşürdüğünü de söyledin. Bunların hepsini girmiş miydin peki?