Arlina

Uzman
Merhaba,

Superonline 500 Mbit fiber internet kullanıcısıyım. Öncelikle hız veya kopma sorunu yaşamıyorum ama özellikle bazı hizmetlere erişimde sürekli ve can sıkıcı kısıtlamalar yaşıyorum. Battlefield 6 (EA) sunucularına sağlıklı şekilde bağlanamıyor, oyun sunucularına girişte ciddi sorunlar yaşıyorum, bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor. Oyun sırasında harita değişimlerinde siyah ekranda kalıyor. Ayrıca bu da 2026 sonrası yeni başladı Youtube.com çoğu zaman düzgün açılmıyor, bazen hiç açılmıyor, bazen sayfa açılıyor ama görseller ve içerikler yüklenmiyor, bazen de videolar Buffer olmuyor. Farklı DNS adresleri denedim ama düzelmiyor.

Kendi modemimi kullanıyorum, ID Pass var. CGNAT havuzundayım.

Sorun, Superonline tarafından uygulanan yasaklama veya kısıtlamalardan kaynaklanıyor ve bu durum internet hizmetinden aldığım verimi ciddi şekilde düşürüyor.

Bu engel yasak sansürü aşmak için ne yapabilirim?

bf6bağlantıhatası.webp

yarım.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
4-5 aydır bende sorun yaşıyorum. Sorun yok diyip geçiştiriyorlar. Hala çözüm üretilmedi. VPN ile sorunu aşabiliyorum ama ping artıyor doğal olarak. Sizlik bir şey değil, müşteri hizmetleri anlamadığı gibi çözüm üretme çabası içerisinde de değiller. Umarım şu lanet olaydan kurtuluruz. (Hiç sanmıyorum)

Klasik süperonline sorunu. Gbit superonline bağlantım var bende oyun açılıyorda youtube dediğin gibi. Bazen sayfalar açılmıyor falan.
Vallahi vpn açıkken daha stabil internet kullanıyorum...
Taşınınca değiştirecem bu superonline'ı.