Yan taraf ve karşı taraf toplamda 7 apartman muhtemelen 100'den fazla daire yapar gibi. İki inşaatı da arkadaşımın babası yapıyor. Yazdım kendisine cevap bekliyorum şimdi. Ekstra olarak bizden 8 daire ve 3 dükkan var. Ha bide söylemeyi unuttum bu inşaatı süren 7 apartmanın altları da yol boyunca dükkan olacak birde onlar varSen yine elinden geldiğince kişiye başvuru yaptır, karşı sitenin peşini bırakma![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Yan taraf ve karşı taraf toplamda 7 apartman muhtemelen 100'den fazla daire yapar gibi. İki inşaatı da arkadaşımın babası yapıyor. Yazdım kendisine cevap bekliyorum şimdi. Ekstra olarak bizden 8 daire ve 3 dükkan var. Ha bide söylemeyi unuttum bu inşaatı süren 7 apartmanın altları da yol boyunca dükkan olacak birde onlar var![]()
Bak, mükemmel bir fırsat var elinde; bunu Superonline için harcama. Bir tane karakod oluştur, Gigafiber başvuru karakodu, birkaç yere yapıştır ya da kişilere bizzat gidip söyle. Ne güzel, siteyi yapan tanıdıkmış; bu büyük bir fırsat, onu da kafaya al Gigafiber için çabala derim. Sansüronline için ben olsam uğraşmazdım bu kadar
Altyapı talebimi alan kişi TC no ve telefon numarası istemişti iletişim için. Bir dönüş olursa ararlar diye düşünüyorum. Dayımlarda TT altyapısı varken başvurmadıkları halde Superonline altyapısı geldi. Komşularından birisi Superonline kullanıyormuş muhtemelen o başvurdu dedi. Eğer öyleyse 4 dairelik bir apartmanda bir kişinin başvurması yettiyse, benim burada yapacağım ve çevremdekilere yaptıracağım başvuru haydi haydi yeter herhalde.Genelde süperonline saha ekipleri çektikleri zaman daire daire haber veriyor. Hatta izin kağıdıyla imza aldıklarına şahit olmuştum. Bu konuda gerçekten iyiler. Ama işte, kalite, sansür, müşteri hizmetleri açısından bölgeye bağlı bir servis.
Astronotarda
Üstün
Daha yeni geldi bize ben daha dün bağlattım. Görevli biri direkt gelip "Superonline'a geçmek ister misiniz?" diye isim alıyor, eğer geçecek kimse yoksa sinyal vermiyorlar. Bizim daha Telekom'da 10 ayımız falan vardı, hepsini karşılayacaklarını belirttiler. Şu an baya rahatım, modem de çok iyi geldi, tek sorun sansür muhabbeti onu da YogaDNS'le çözdüm.Genelde süperonline saha ekipleri çektikleri zaman daire daire haber veriyor. Hatta izin kağıdıyla imza aldıklarına şahit olmuştum. Bu konuda gerçekten iyiler. Ama işte, kalite, sansür, müşteri hizmetleri açısından bölgeye bağlı bir servis.
- Makaleler
- 2
Türknet mantığıyla düşünün. Ne kadar çok istek, o kadar fazla öncelik. Kimse fazla müşteriyi kaçırmak istemez.Altyapı talebimi alan kişi TC no ve telefon numarası istemişti iletişim için. Bir dönüş olursa ararlar diye düşünüyorum. Dayımlarda TT altyapısı varken başvurmadıkları halde Superonline altyapısı geldi. Komşularından birisi Superonline kullanıyormuş muhtemelen o başvurdu dedi. Eğer öyleyse 4 dairelik bir apartmanda bir kişinin başvurması yettiyse, benim burada yapacağım ve çevremdekilere yaptıracağım başvuru haydi haydi yeter herhalde.
Hocam TurkNet'te taahhüt yok, babam çok sıcak bakmıyor. Yıllık ödemede bize uymuyor. TT altyapısında Superonline kullanmakla aynı şey. O yüzden Superonline altyapısı için uğraşıyorum ki kampanyalardan yararlanabileyim. Superonline'da şuan 1000mbps olan paket 800TL upload hızı çok önemli değil benim için, bu nedenle yeterli fazlasıyla. Piyasaya göre de çok ucuz.Bak, mükemmel bir fırsat var elinde; bunu Superonline için harcama. Bir tane karakod oluştur, Gigafiber başvuru karakodu, birkaç yere yapıştır ya da kişilere bizzat gidip söyle. Ne güzel, siteyi yapan tanıdıkmış; bu büyük bir fırsat, onu da kafaya al Gigafiber için çabala derim. Sansüronline için ben olsam uğraşmazdım bu kadar![]()
Hocam TurkNet'te taahhüt yok, babam çok sıcak bakmıyor. Yıllık ödemede bize uymuyor. TT altyapısında Superonline kullanmakla aynı şey. O yüzden Superonline altyapısı için uğraşıyorum ki kampanyalardan yararlanabileyim. Superonline'da şuan 1000mbps olan paket 800TL upload hızı çok önemli değil benim için, bu nedenle yeterli fazlasıyla. Piyasaya göre de çok ucuz.
Anladım, tercih meselesi tabii. Dediğim şeyi o zaman Superonline özelinde yapacaksın, elinde ciddi bir daire var çünkü müteahhit ile birleşip bu işi çözersin bence.
Çok benim tercihim değil aslında. Ben istediğim hızı seçiyorum babamda ödeme kısmına bakıyor, uygunsa onaylıyor. Yazdım arkadaşıma cevap bekliyorum şimdi bakalım. Umarım onaylarlar da er ya da geç Superonline altyapıyı getirir.Anladım, tercih meselesi tabii. Dediğim şeyi o zaman Superonline özelinde yapacaksın, elinde ciddi bir daire var çünkü müteahhit ile birleşip bu işi çözersin bence.
Çok benim tercihim değil aslında. Ben istediğim hızı seçiyorum babamda ödeme kısmına bakıyor, uygunsa onaylıyor. Yazdım arkadaşıma cevap bekliyorum şimdi bakalım. Umarım onaylarlar da er ya da geç Superonline altyapıyı getirir.
Lazım olabilir dursun burada