Uyarınız için çok teşekkür ederim, haklısınız — yazarken hata yapmışım, düzelttim.
Şunu da belirtmek isterim: Şu an kullanılan hız 200 Mbps, ancak paketi 1000 Mbps'e yükseltip bu hızın karşılığını gerçek anlamda alacak bir sistemle aşağı taşımak istiyorum. İnternet kalitesinin gerçekten önemli olduğu bir kullanım söz konusu, bu yüzden buna özel bir cihaz önerisi (ya da genel bağlantı mimarisi önerisi) alabilirsem çok memnun olurum.
İlginiz için çok teşekkür ederim. Evet amacım üstteki ev internetini alt kattaki dükkâna performanslı bir şekilde ulaştırmak. Karmaşık bir kurulum/sistem peşinde değilim ama performans beklediğim için de doğru cihazları seçip düzgün bir yapı kurmak istiyorum. Gerekli görülen temel uygulamalara açığım. Ama bir yönlendirmeye ihtiyacım var.
Fiyat-performans açısından baktığımızda, kaliteli bir çözüm için model önerisi alabilir miyim acaba? Keenetic ürünleri bana biraz pahalı geldi — gereksiz yere yükselmek istemiyorum ama gerekliden de kaçınmıyorum. Yani ne çok düşük seviye ne de gereğinden fazla donanımlı bir şey; ihtiyacı tam karşılayan, dengeli bir öneri arıyorum.
--
Herkese ayrı ayrı dönmem gerekirken toplu bir cevapla geri dönmek zorunda kaldım, anlayışınıza sığınıyorum. İlginiz ve vakit ayırdığınız için gerçekten teşekkür ederim, önerilerinizi bekliyorum.