Superonline fiber internet hızı 0,1 Mbps'ye düştü

Kendi router'ınızı kapatıp Superonline'ın verdiği modem ile test yapabilir misiniz? Sonuç aynıysa FTTH bağlantısında veya bina panosunda bir sıkıntı var gibi.

Üstte yazmıştım 2 cihazdada aynı.

Sorun hattınızda hocam bir sürü cihaz denemişsiniz zaten.

Nasıl düzelecek o zaman servis gelmiyor telefonları açmıyolar modemi güncelliyorum deyip kapatıyolar.

Üstte yazmıştım 2 cihazdada aynı.

Nasıl düzelecek o zaman servis gelmiyor telefonları açmıyolar modemi güncelliyorum deyip kapatıyolar.
Hayır. Router'ı kapatıp, Superonline'ın verdiği cihazla deneyin hocam. Router kullanımında sıkıntı olabiliyor Superonline'da.

Hayır. Router'ı kapatıp, Superonline'ın verdiği cihazla deneyin hocam. Router kullanımında sıkıntı olabiliyor Superonline'da.

Hocam denedim zaten ikisini de denedim demek 2 cihazdada denedim demek zyxelide TP linkide eski ZTE H267a yı da denedim sonuç aynı.

Hocam denedim zaten ikisini de denedim demek 2 cihazdada denedim demek zyxelide TP linkide eski ZTE H267a yı da denedim sonuç aynı.
O zaman arıza kaydı oluşturun, gelen ekip kablonuza ve pano değerine baksınlar. dBm değeri yükselmiş olabilir veya konnektör sıkıntılıdır.

O zaman arıza kaydı oluşturun, gelen ekip kablonuza ve pano değerine baksınlar. dBm değeri yükselmiş olabilir veya konnektör sıkıntılıdır.

Daha dün geldiler sorun yok deyip gittiler her zamanda gelmiyorlar 700 800 lira para
İstiyorlar.

Daha dün geldiler sorun yok deyip gittiler her zamanda gelmiyorlar 700 800 lira para
İstiyorlar.
Müşteri hizmetleri size ücretli teknik servis kaydı açtırabiliyor ama gelen teknik ekip kullanıcı kaynaklı olmayan hatayı çözerse ücret yansıtmıyor.

İstiyorlar.

Böyle saçma iş mi olur? Alenen kablolara vs. siz zarar vermiyorsanız altyapı kaynaklı sorun olursa ücretsiz bir şekilde onların bakması zorunlu. Sansüronline para koparmak için her yolu deniyor yine.

X üzerinden yazın ayrıntılı kanıtlı olarak biraz da baskı yapın başka sağlayıcıya geçerim sizi asla kullanmam gibisinden baskı da yapın bir onu deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…