Acaba bir kampanya falan mı yaptılar, özel bir gün için mi? Normalde 100 Mbps paket kullanıyoruz ama şu an 700 Mbps gösteriyor ve Steam'de oyun indirirken 30 ve 50 MB arasında geziyor indirme hızı.
Ben de dahil olmak üzere bir sürü Superoffline kullanıcısının hakkını size vermişler sanırım :D

Çalışıyorsa elleme, bırak öyle kalsın. Faturana yansımadığı sürece sorun yok 😎

Belli zamanlarda internet hızı arttırılıyor. Sonra tekrar aynı seviyeye çekiliyor. Turkcell'in kampanyası. Birkaç yıl önce de arttırılmıştı diye biliyorum.

Belirli bir süre ( 1 hafta , 1 ay ) internet hızını 1000mbps'ye çıkartıyorlar ağzına bal çalıyorlar , sonra 1000mbps'yi alıyorsun gelsin internet sorunları :)

Belirli bir süre ( 1 hafta, 1 ay ) internet hızını 1000MBPS'ye çıkartıyorlar ağzına bal çalıyorlar, sonra 1000MBPS'yi alıyorsun gelsin internet sorunları :)

Yok hocam 100Mbps bize fazla fazla yetiyor sadece kampanya varken hazır PC'ye temiz kurulum yapıp Windows 11'e geçeceğim :D.

Belli zamanlarda internet hızı arttırılıyor. Sonra tekrar aynı seviyeye çekiliyor. Turkcell'in kampanyası. Birkaç yıl önce de arttırılmıştı diye biliyorum.

Evet 30 ya da 50. yıla özeldi sanırım 1000MBPS yapmışlardı o günde temiz kurulum yapmıştım çok iyi hatırlıyorum :D.