Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SeaIceDragon

Çalışkan
Arkadaşlar selam,

Uzun süredir GoodbyeDPI kullanarak engelleri aşıyordum ancak bir sabah uyandığımda artık çalışmadığını fark ettim. Superonline kullanıyorum internet olarak.

Sorunu çözmek için şu ana kadar şunları denedim:

• Split-Turkey üzerindeki tüm güncel GoodbyeDPI parametrelerini ve alternatif .bat dosyalarını denedim, sonuç alamadım.
  • WireSock kurduğumda Discord'a giriş yapabiliyorum ancak WireSock sistemi bir sanal ağ kartı olarak tünellediği için tarayıcıda kendi yerel projelerime ve bazı özel panellere (Pterodactyl vb.) Erişim sorunu yaşıyorum (ERR_TIMED_OUT hatası alıyorum).
  • Zapret ve ByeDPI denemelerim de maalesef başarısız oldu.

Çözüm
Geçtiğimiz günlerde bu sorunlarda karşılaşan çok kullanıcı olmuş Vodafone ve Turkcell'de genellikle yaşanıyor herhalde. Warp kullandınız mı? İnternette aşırı bir hız kaybı veya Ping sorunu yaşıyor musunuz?
Evet, ben de Vodafone Net'teyim ama altyapım (kablolar falan) Superonline. Warp kullandım fakat onda da kendi panelime bağlanamama sorunlarım oldu. Yüksek ihtimalle başka seçenek yok ama bir sorayım dedim, belki bilen vardır.

Şu anda SplitWire-Turkey'den Wiresock standart yerine alternatif kurdum, düzeldi. İstediğim siteye girebiliyorum, en azından şimdilik.
Geçtiğimiz günlerde bu sorunlarda karşılaşan çok kullanıcı olmuş Vodafone ve Turkcell'de genellikle yaşanıyor herhalde. Warp kullandınız mı? İnternette aşırı bir hız kaybı veya Ping sorunu yaşıyor musunuz?

Evet, ben de Vodafone Net'teyim ama altyapım (kablolar falan) Superonline. Warp kullandım fakat onda da kendi panelime bağlanamama sorunlarım oldu. Yüksek ihtimalle başka seçenek yok ama bir sorayım dedim, belki bilen vardır.

Şu anda SplitWire-Turkey'den Wiresock standart yerine alternatif kurdum, düzeldi. İstediğim siteye girebiliyorum, en azından şimdilik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uzun bir süre SecureDNSClient kullandım ve hiç eksiklik veya sorun yaşamadım. Buna da bir şans ver bakalım. SecureDNS
Bunun için bazı ayarlar yapılması gerekiyor ama sırasıyla burada izah edebilirim...

1. İndirdikten sonra "Settings" kısmına girip "Quick Connect" kısmında bulunan "Connect to" seçeneğini Fake Proxy Via Proxy DPI Pass yap. Ardından Aşağıda bulunan "Start GoodByeDPI" Seçeneğini açık konuma getir. Eğer GoodByeDPI düşük kalırsa "Medium" değerini değiştir.
2. Others kısmından ses uyarılarını kapat. (Çok can sıkıcı olabiliyor.)
3. SecureDNS kısmından "Quick Connect" butonuna basıp bağlanmayı bekle ve ardından dene bakalım bir sorun oluyor mu?