Şu an kullanımım çok çok iyi derecede indirmelerim ve ping değerlerim muazzam ve arkadaşım direk saha personeli en ufak sorunda birebir gelip ilgileniyor o yüzden ben memnunum çamur Vodafone'den sonra şifa oldu cidden Last of Us part 1 bitti 2'yi indirdim dün kahve yaptım geldim 2-3 Reels kaydırdım indirme bitti yeterli benim adıma.
İndirme hızı ile routing, yani yurt dışı çıkışları çok farklı hocam; aradaki fark online oyunlarda belli olur.

Superonline modem konusunda fazla cins anladığım kadarıyla router değişikliği yaptırtmıyorlar Amerika'dan arkadaşa getirtecektim ama aradım olmaz diyorlar.
Hocam yaptırmalarına gerek yok Modem mac adresi degiştirerek kullanici ad ve sifreyide linuxtan alarak bunu kendiniz değiştirebilirsiniz. Ses bile çıkaramazlar. Saha personeli arkadaşın Kartalda da görevliyse benimle iletişime geçirsene buradaki bayilik yan apartmandan altyapi cekmek için 5 aydır bahane üreterek bekletiyorda. Kazı yasağı bahane ettiler biteli çok oldu.

Hocam yaptırmalarına gerek yok modem MAC adresi degiştirerek kullanici ad ve sifreyide Linux'tan alarak bunu kendiniz değiştirebilirsiniz. Ses bile çıkaramazlar. Saha personeli arkadaşın kartalda da görevliyse benimle iletişime geçirsene buradaki bayilik yan apartmandan altyapi cekmek için 5 aydır bahane üreterek bekletiyorda. Kazı yasağı bahane ettiler biteli çok oldu.

Aydındayım hocam ben imkanım olsa söyleyeyim.