Sckronn

Becerikli
Yer
Aydın
Selam, geçen hafta çamur Vodafone'dan aboneliğin paçayı kurtardım dedim. Superonline 1 Gbps paketi aldım, sorunsuz hızlarımda hiçbir dert yok. Discord'da ses robotlaşıyor, karşıya gitmiyor; fakat ben sorunsuz duyuyorum ama sesim gitmiyor. Bakıyorum, ms 150 civarına çıkıyor fakat hızım normal, arkada bir ping yok. Sadece Discord'da ping oluyor. Var mıdır çözümü? Vodafone bitti dedik, başka bir şey başladı. Çok memnunum internetten fakat daha bugün olmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
GoodbyeDPI mı kullanıyorsunuz? Sansüronline'ı yanlış yazmışsınız bu arada(!)

Açıkçası Vodafone yanında velinimet desem yalan olmaz az önce EA FC 24ü silip 26'yı yükledim 12 dakikada indi 56.4 GB bunlar ve FPS oyunlarında Valorant CS de pinglerim mükemmel derece tatmin edici paket kaybım yok diyebilirim başlarda yoktu bugün olmaya başladı bir anda ona anlam veremedim ve aşırı rahatsız edici.

Bende SansürOnline kullanıyorum. Sizin böyle fark yaşamanız, VDSL altyapıdan FTTH (fiber) altyapıya geçmenizden kaynaklı. SansürOnline’da yüksek ping ve jitter normaldir; bu durum tamamen servis sağlayıcı kaynaklıdır.

Eğer OpenWrt yüklü bir router’ınız varsa içine Zapret kurabilirsiniz. Yoksa ISS değiştirmekten başka çareniz yok.

Bende SansürOnline kullanıyorum. Sizin böyle fark yaşamanız, VDSL altyapıdan FTTH (fiber) altyapıya geçmenizden kaynaklı. SansürOnline’da yüksek ping ve jitter normaldir; bu durum tamamen servis sağlayıcı kaynaklıdır.

Eğer OpenWrt yüklü bir router’ınız varsa içine Zapret kurabilirsiniz. Yoksa ISS değiştirmekten başka çareniz yok.
Superonline'da şu jitter olayını çözebilen varsa desin de CS oynarken mentali patlatmayalım. Rezalet

Açıkçası Vodafone yanında velinimet desem yalan olmaz az önce EA FC 24ü silip 26'yı yükledim 12 dakikada indi 56.4 GB bunlar ve FPS oyunlarında Valorant CS de pinglerim mükemmel derece tatmin edici paket kaybım yok diyebilirim başlarda yoktu bugün olmaya başladı bir anda ona anlam veremedim ve aşırı rahatsız edici.

Şu DPI muhabbetinden önce Vodafone da sorun yoktu şimdi oyunda 20 ms verdiği yerde 36-40-46 gibi msler veriyor, bu son olanlar acaba ülkede yine bir şeyler mi olacak diye düşündürmüyor değil.