Evet bir hopta sıkıntı gözüküyor sorun ondan kaynaklı ama Mh'nin halledeceğini hiç sanmıyorum arayıp sinirlenmek de istemiyorum iş bilmez insanlarla Exitlag'ı deneyeceğim 3 gün bedavaymış olmazsa bir ay statik IP alıp deneyeceğim.

Aynen, boşuna arayıp kendini sinirlendirme çünkü düzeltemiyorlar o sorunu, direkt ISS firmasının çıkışları ile alakalı bir konu.
Bir dene, belki bir nebze düzelebilir ama sana bir bilgi vereyim. Oyunlarda en iyi pingi TurkNet veriyor.

Ben Millenicom denedim, Türksat fiber denedim, TTNET denedim. Türksat harici VDSL2 TTNET altyapısından ve İstanbul'da oturuyorum, sana pinglerimi söyleyeyim.
Millenicom ortalama: 50-60 TTNET altyapısı üzerinden.
Türksat fiber ortalama: 60-70 kendi fiberi.
TurkNet ortalama: 30-40 TTNET altyapısı.
TTNET ortalama: 55-65.

Bu ping farklarını sebebi y. Dışı çıkışlarından kaynaklı paket kaybı da ondan kaynaklı.

Aynen, boşuna arayıp kendini sinirlendirme çünkü düzeltemiyorlar o sorunu, direkt ISS firmasının çıkışları ile alakalı bir konu.
Bir dene, belki bir nebze düzelebilir ama sana bir bilgi vereyim. Oyunlarda en iyi pingi TurkNet veriyor.

Ben Millenicom denedim, Türksat fiber denedim, TTNET denedim. Türksat harici VDSL2 TTNET altyapısından ve İstanbul'da oturuyorum, sana pinglerimi söyleyeyim.
Millenicom ortalama: 50-60 TTNET altyapısı üzerinden.
Türksat fiber ortalama: 60-70 kendi fiberi.
TurkNet ortalama: 30-40 TTNET altyapısı.
TTNET ortalama: 55-65.

Bu ping farklarını sebebi y. Dışı çıkışlarından kaynaklı paket kaybı da ondan kaynaklı.
Benim türknet 50-70 arası değişiyor normalmi tt altyapısı

Benim TurkNet 50-70 arası değişiyor normal mi TT altyapısı.

İstanbul ise pek normal değil bir tık fazla. Ben şimdi anlık girip hemen deniyorum bakalım kaç gösterecek CS2'nin kendi sunucusu :)
Arantheim nickli CTdeki benim anlık görsel :)
40 ms
1782648472109.webp