Belirttiğiniz modemde OpenWrt desteği yok diye biliyorum. Nasıl kurdunuz OpenWrt olmadan?

Arkadaş ilgilenmişti modeme kurdu diye biliyordum dediğiniz gibi Windows üstünden kurmuş sonra zaten kendim baktım OpenWrt olmadığı için konuya geri yorum yapmadım sorunda şu anda devam etmiyor o gün oldu 2 gündür stabil halde uğraşmadım daha fazla.

Arkadaş ilgilenmişti modeme kurdu diye biliyordum dediğiniz gibi Windows üstünden kurmuş sonra zaten kendim baktım OpenWrt olmadığı için konuya geri yorum yapmadım sorunda şu anda devam etmiyor o gün oldu 2 gündür stabil halde uğraşmadım daha fazla.
Evet hocam modeme kurulum gerçekleştirmemiş sadece programı indirip windows üzerinde gerçekleştirmiş. Ondan dolayı bu problemleri yaşamışsınız. Arada bir yaşamaya devam edebilirsiniz. Modeme kurulum ile Windowsa kurulum tamamen farklı şeyler.

Evet hocam modeme kurulum gerçekleştirmemiş sadece programı indirip Windows üzerinde gerçekleştirmiş. Ondan dolayı bu problemleri yaşamışsınız. Arada bir yaşamaya devam edebilirsiniz. Modeme kurulum ile Windows'a kurulum tamamen farklı şeyler.

Superonline modem konusunda fazla cins anladığım kadarıyla router değişikliği yaptırtmıyorlar Amerika'dan arkadaşa getirtecektim ama aradım olmaz diyorlar.

Superonline modem konusunda fazla cins anladığım kadarıyla router değişikliği yaptırtmıyorlar Amerika'dan arkadaşa getirtecektim ama aradım olmaz diyorlar.

PPPoE bilgilerini Router'dan ödünç çalırsan :hehehe: yeni routerda MAC adresini yazdığında kullanabiliyorsun bende şu an sansüronline kullanıyorum ama onların verdipi Router'ı kullanmıyorum.

1000MBPS de Xiaomi AX3000t sınırda kalıyor SQM hatta sınırın altında yeni konu açarsanız önerirler yeni piyasa hakkında bilgim yok.

Kullandığınız router nedir bana F/P'den ziyade şu an piyasada bunu al ömürlük kullan diyebileceğiniz ne var sizin peki tek sefer alıp geçeceğim ücretten bağımsız.

Kullandığınız router nedir bana F/P'den ziyade şu an piyasada bunu al ömürlük kullan diyebileceğiniz ne var sizin peki tek sefer alıp geçeceğim ücretten bağımsız.

1000 Mbps için benim önerim Raspberry Pi 5 ya da boşta duran bir laptopa OpenWrt kurup, elinizdeki Router'ı Access Point modunda kullanmanız en sağlam çözüm hocam. Ancak unutmayın, söz konusu sansüronline olduğu için ping sorununun düzelmeme ihtimali yüksek.

Boşta duran laptop 4 çekirdek 1-2GB RAM bile yeterli hocam.

1000 Mbps için benim önerim Raspberry Pi 5 ya da boşta duran bir laptopa OpenWrt kurup, elinizdeki Router'ı Access Point modunda kullanmanız en sağlam çözüm hocam. Ancak unutmayın, söz konusu sansüronline olduğu için ping sorununun düzelmeme ihtimali yüksek.

Şu an kullanımım çok çok iyi derecede indirmelerim ve ping değerlerim muazzam ve arkadaşım direk saha personeli en ufak sorunda birebir gelip ilgileniyor o yüzden ben memnunum çamur Vodafone'den sonra şifa oldu cidden Last of Us part 1 bitti 2'yi indirdim dün kahve yaptım geldim 2-3 Reels kaydırdım indirme bitti yeterli benim adıma.