varbee

Uzman
Merhaba, Superonline kullanıyorum. Son 3-4 haftadır internetim kesiliyor gibi oluyor ama Discord'dan veya oyundan atmıyor ama siteler yüklenmiyor. İnternet yok hatası veriyor ve Speedtest yapamıyorum internet yok diye, 2 dakika sonra da düzeliyor. Teknik destek geldi modemi değişti ama hâlâ aynı durum. GoodbyeDPI'dan mıdır nasıl çözerim? (sadece kullandığım PC'de değil herhangi bir cihazda internet olmuyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
GoodByeDPI etiklemez, çünkü IP adresini etkilemez.

VDSL kullanıyorsanız xDSL istatistiklerini atabilir misiniz? Ayrıca büyük ihtimalle latency yüksekliği de var kesin.

Diğer cihazlarda da oluyorsa GoodbyeDPI sorunun sebebi değildir modem arayüzünden DNS değişmeyi deneyin, oradan olmuyorsa cihazlarınızda DNS adresini değiştirin.

1 Gbps kullanıyorum ve oyunda hiç ping yapmıyor.

3-4 gündür sol özelinde bende yaşıyorum. Yavaş açılmalar. Youube için ağ bağlanısı yok demeler. Wp de geç mesaj atmalar ya da bağlantı bekleniyor demeler. Geçen gün 50 Dk internete bağlanamadı. Ama internet ışıkları vardı mesela. Sahadan tanıdığım bir arkadaşıma yazdığımda durumu statik ıplerin bazılarının erişimi almadığını söylemişti. Garip şeyler oluyor demişti.

Sansüronline olduğu için bilemiyorum. Steam de 30 Mbps ile indiriyorum MediaFire gibi sitelerde 55 Mbps ile indiriyor Ubisoft Connect de 25-30 oluyor. Party animals ve Helldivers 2 de arada bağlanmıyor serverlara kopuyor. Değişik bir ISS yavaşlatma kopma olayı onların isteğine bağlı.

Fiber kullanıyorum fiber gibi değil VDSL de daha beterdir belki durum.

Birde şöyle bir durum var. GPON mu neydi adı hatırlamıyorum o cihazda los ışığı internet gidince kırmızı yanıyor.