Merhaba dostlar, yıllardır Superonline VDSL kullanıcısıyız. Karantina dönemi 16 Mbps hız ile başlayıp zamanla hızı yükselttik. Karantina dönemi ilk bağlattığımızda internet çok yavaştı ve oyunda inanılmaz ping yapıyordu. Sonradan bunlar geçti ve yıllarca kesintisiz normal kullandım. Daha önceden hız yükseltmek istediğimizde altyapı yeterli değil vesaire deniyordu. Bu ayın başında taahhütümüz bitti ve babam 100 Mbps olan bir pakete yükseltme yapmış. Normalde altyapınız yeterli değil denip uyarıyorlardı ancak bu sefer yükseltildiğine göre altyapı güncellenmiş diye düşündüm. Babam bana yükselttiğini söylememişti, bugün oyun güncellenirken fark ettim. Hız 86 Mbps'lerde geziyordu, en yüksek 96 Mbps gördü.
Aradan bir kaç saat geçtikten sonra oyunda pingim aşırı artmaya başladı ve sonrasında birden internet gitti. Yaklaşık 1 saat bekleyiş sonucunda modemi kapatıp açtığımda düzeldi. Sorun şu ki şu an internet hızı asla tam hızını alamıyor, yaklaşık 50 Mbps'de gidip geliyor, en son baktığımda sanki eski paketi kullanıyormuşuz gibi 30'larda geziyordu. Superonline müşteri desteğini aradım, reset atmamı istediler, yaptım. Telefondaki hanımefendi modeme güncelleme yaptığını, şu an bir sorun gözükmediğini, normal şekilde kullanabileceğimi söyledi. Sorun şu ki hızım hala düşük. Bunun sebebi ne olabilir? Paket yeni yükseltildiği için adapte olmamış olabilir mi?
Aradan bir kaç saat geçtikten sonra oyunda pingim aşırı artmaya başladı ve sonrasında birden internet gitti. Yaklaşık 1 saat bekleyiş sonucunda modemi kapatıp açtığımda düzeldi. Sorun şu ki şu an internet hızı asla tam hızını alamıyor, yaklaşık 50 Mbps'de gidip geliyor, en son baktığımda sanki eski paketi kullanıyormuşuz gibi 30'larda geziyordu. Superonline müşteri desteğini aradım, reset atmamı istediler, yaptım. Telefondaki hanımefendi modeme güncelleme yaptığını, şu an bir sorun gözükmediğini, normal şekilde kullanabileceğimi söyledi. Sorun şu ki hızım hala düşük. Bunun sebebi ne olabilir? Paket yeni yükseltildiği için adapte olmamış olabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: